• Piękna bycza chorągiew. Autor: ~Luzik [109.42.114.*]
    Jak tam drodzy akcjonariusze myślicie? Uważam , że jest duże prawdopodobieństwo wybicia górą w nadchodzącym czasie.Ostatnia tygodniowa świeca wygląda bardzo obiecująco.
  • Re: Piękna bycza chorągiew. Autor: ~HM [83.4.111.*]
    Panie Luzik .........wszystko w swoim czasie ............to już na dniach się stanie i nie będą tłumaczył dlaczego.Pozdra
  • Re: Piękna bycza chorągiew. Autor: ~Luzik [95.91.225.*]
    Osobiście czuje się wyśmienicie wiedząc, że zakupiłem świetny papier, który sprawi, że spełnię sporo mych marzeń :)
  • Re: Piękna bycza chorągiew. Autor: ~HM [83.4.111.*]
    Dnia 2022-08-14 o godz. 14:38 ~Luzik napisał(a):
    > Osobiście czuje się wyśmienicie wiedząc, że zakupiłem świetny papier, który sprawi, że spełnię sporo mych marzeń :)

Panie Luzik ...............wszystko w swoim czasie tak jak pisałem w swojej analizie z lutego tego roku .................spełni pan sporo marzeń i nie tylko ...............kurs akcji będzie niebawem na takim poziomie że przypominając sonie dzisiejszy kurs będzie bardzo miłym wspomnieniem że tak tanio można było nabyć walor .Zasięg wzrostów będzie tutaj Imponujący i niebawem to się zacznie ...............szczyty przed nami 43 zł może zostać przebite bo zyski teraz i rozwój firmy powinien być znacznie przyspieszony a co za tym idzie zyski będą teraz się mocno poprawiać ...............i jest duża szansa że kurs wróci na szczyty a nawet je przebije .......................obecnie przed nami kilka ważnych informacji ..................

Pozdrawiam Kontraktowy
[x]
MONNARI 0,00% 6,00 2026-05-25 11:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.