• Kurs Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    Raport chyba że taki że na kurs wpływy nie będzie jakiegoś. Ani jak niektórzy chcieli ataku na 4 PLN ale i spadków bym nie jakiś nie spodziewał.w sumie ostatnie dni na rynku wskazywały na takie wyniki.
  • Re: Kurs Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    12.700 szt-przemieniło 91 osób to wychodzi 140szt na transakcji przecież to widać że mielą i czy raport byłby mega dobry choć ja uważam że taki jest to kurs i tak będzie trzymany jeszcze jakiś czas aż zbiorą potrzebną ilość tu jest dużo jeszcze osób które czekały na szybką kasę jak na Mercator kiedyś
  • Re: Kurs Autor: ~www [37.248.253.*]
    co by nie mówić warunki są coraz lepsze
  • Re: Kurs Autor: ~Respawn [95.152.216.*]
    Ważne że pozytywnie firma się rozwija powinno rosnąć ,może powoli ale rosnąć
  • Re: Kurs Autor: ~Eco [31.0.57.*]
    Z kursem może być różnie. Wiele osób spojrzy tylko na zysk netto i tyle. Nie doczyta, że bilans należności i zobowiązań na chwilę obecną daje dodatkowe 2,7mln na plus. I póki ludzie się nie połapią, że ta spółka ma przed sobą wielomilionowe zyski, to przy tak małej płynności kurs zapewne będzie sterowany przez tzw. "Grubych" którzy wiedzą, że to kura znosząca złote jaja. A jak Grubi poprowadzą kurs nikt nie wie. Nie mam pojęcia co będzie z kursem w najbliższych dniach, tygodniach, ale jestem spokojny, że do wyników rocznych sporo urośnie, a jeśli nie urośnie to będzie gwałtowny wzrost po. Ja tak to widzę.
  • Re: Kurs Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    Jeżeli nie doczytają to niech lepiej sprzedadzą teraz kurs będzie się wahał dalej żeby zbić wystarczy 2000szt ale większej ilości też nie ma za bardzo jak dokupić więc tu może odpalić nie przez dane kwartalne tyko jedno info z dnia na dzień o większej umowie
  • Re: Kurs Autor: ~Jac [95.152.216.*]
    Urośnie ,sądzę niejeden kupi, każdy raport to wzrosty rzędu 50-100% więc cudo
[x]
ECO5TECH -24,09% 1,04 2026-05-15 14:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.