"zarzad emitenta zdecydowal o publikacji powyzszej info. z uwagi na fakt, iz pozyskanie dodatkowego kapitalu moze miec istotny wplyw na ksztaltowanie sie sytuacji finansowej i majatkowej emitenta oraz potencjalnie istotny wplyw na wycene instrumetow finansowych spolki notowanych w alternatywnym sys obrotu"
przepisalem ostatnie zdanie, nie mam mozliwosci wklejenia.
zgadza sie nic konkretnego, wg mnie niepotrzebowali tego dokumentu ofertowego upubliczniac (info poufne). dlatego mysle ze to zagrywka, typy , uwierzcie ze zrobimy to.
Oferta przeprowadzana jest w trybie subskrypcji prywatnej, skierowanej do nie więcej niż 149 podmiotów. Wkłady na pokrycie Akcji serii E zostaną w całości wniesione do dnia 30 września 2022 r. Akcje serii E zostaną zaoferowane w całości w drodze złożenia oferty przez Spółkę wyłącznie oznaczonym adresatom (nie więcej jednak niż 149 podmiotom) w rozumieniu art. 431 § 2 pkt 1 KSH, do których wyboru upoważniony jest Zarząd Spółki na warunkach według uznania Zarządu. Oferty będą kierowane o inwestorów począwszy od dnia 11 sierpnia 2022 r. Umowy o objęcie Akcji serii E, o których mowa w art. 431 § 2 pkt 1 KSH, zostaną zawarte w drodze złożenia oferty przez Spółkę i jej przyjęcia przez oznaczonych adresatów – do dnia 14 września 2022 r. Wraz z ofertą objęcia akcji, adresat oferty otrzyma niniejszy Dokument Ofertowy.
widze, ze jest ogolna konsternacja na zaczarowanym poziomie 0,20. bo przeciez jak uchwala, to nie ma co brac po tej cenie storo poza rynkiem bedzie mozna miec o polowe taniej.
osobiscie nie nosze bialych rekawiczek. poszukajcie w swoich biurach , domach maklerskich , czy macie dostep do emisji prywatnych. ja jeszcze nie podpisalem wniosku o zachowaniu poufnosci. takze dziele sie z dawcami kapitalu informacjami jak tylko moge. ;)
Jemu chodzi o to że każdy z was ktory posiada akcje one solution może ubiegać się o akcje z emisji E , ale dostaniecie ich jak kot napłakał bo najwięcej dostaną najwięksi, zarząd rozdzieli je proporcjonalnie. Wystarczy wysłać meila do spółki z certyfikatem kompetencji. Oni nie chcą tego utopić już kiedyś wam pisałem. Zkontaktujcie się z one usrednicie sobie cenę.