• espi, o emisji E Autor: ~witam [176.97.95.*]
    przed walnym juz nadaja moc decyzji.
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~Jttg [5.173.104.*]
    A co napisali? Wklej jak mozesz esoi
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~witam [176.97.95.*]
    "zarzad emitenta zdecydowal o publikacji powyzszej info. z uwagi na fakt, iz pozyskanie dodatkowego kapitalu moze miec istotny wplyw na ksztaltowanie sie sytuacji finansowej i majatkowej emitenta oraz potencjalnie istotny wplyw na wycene instrumetow finansowych spolki notowanych w alternatywnym sys obrotu"

przepisalem ostatnie zdanie, nie mam mozliwosci wklejenia.
    Ale nie ma nic konkretnego
    zgadza sie nic konkretnego, wg mnie niepotrzebowali tego dokumentu ofertowego upubliczniac (info poufne).
    dlatego mysle ze to zagrywka, typy , uwierzcie ze zrobimy to.
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~Kyna [165.225.206.*]
    Oferta przeprowadzana jest w trybie subskrypcji prywatnej, skierowanej do nie więcej niż 149 podmiotów. Wkłady na pokrycie Akcji serii E zostaną w całości wniesione do dnia 30 września 2022 r. Akcje serii E zostaną zaoferowane w całości w drodze złożenia oferty przez Spółkę wyłącznie oznaczonym adresatom (nie więcej jednak niż 149 podmiotom) w rozumieniu art. 431 § 2 pkt 1 KSH, do których wyboru upoważniony jest Zarząd Spółki na warunkach według uznania Zarządu. Oferty będą kierowane o inwestorów począwszy od dnia 11 sierpnia 2022 r. Umowy o objęcie Akcji serii E, o których mowa w art. 431 § 2 pkt 1 KSH, zostaną zawarte w drodze złożenia oferty przez Spółkę i jej przyjęcia przez oznaczonych adresatów – do dnia 14 września 2022 r. Wraz z ofertą objęcia akcji, adresat oferty otrzyma niniejszy Dokument Ofertowy.
    widze, ze jest ogolna konsternacja na zaczarowanym poziomie 0,20.
    bo przeciez jak uchwala, to nie ma co brac po tej cenie storo poza rynkiem bedzie mozna miec o polowe taniej.

• Re: espi, o emisji E Autor: ~Świstak [212.175.181.*]
    Poza rynkiem to będą mieli ale ci złodzieje w białych rękawiczkach Nie wy dawcy kapitału
    osobiscie nie nosze bialych rekawiczek. poszukajcie w swoich biurach , domach maklerskich , czy macie dostep do emisji prywatnych. ja jeszcze nie podpisalem wniosku o zachowaniu poufnosci. takze dziele sie z dawcami kapitalu informacjami jak tylko moge. ;)
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~Filipek [94.254.233.*]
    Jemu chodzi o to że każdy z was ktory posiada akcje one solution może ubiegać się o akcje z emisji E , ale dostaniecie ich jak kot napłakał bo najwięcej dostaną najwięksi, zarząd rozdzieli je proporcjonalnie. Wystarczy wysłać meila do spółki z certyfikatem kompetencji. Oni nie chcą tego utopić już kiedyś wam pisałem. Zkontaktujcie się z one usrednicie sobie cenę.
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~Filipek [5.173.16.*]
    Pewnie do drugiej emisji nie dojdzie i wyniki dobre powitamy 60 gr
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~Filipek [5.173.16.*]
    Teraz kurs jest jak szczur w klatce wyjście tylko do góry.
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~mielo [31.0.182.*]
    Wyniki będą na duzym minusie Filipek, jeszcze w sierpniu 10gr
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~Filipek [5.173.157.*]
    Teraz już wiem że papier był zbierany a nie wysypywany ale potwierdzi się to po walnym.
    Ja mam już mało akcji i chyba nie wrócę.
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~mielo [31.0.182.*]
    Tak krzyczałes o 2zl a wywaliłby po dwadzieścia parę, nie wierzę ci.
    Nie musisz nie zależy mi żebyś mi wierzył. Wywaliłem ktoś to łyknął w momencie. A o 2 zł krzyczałem jak nie było mowy o emisji.
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~Kamikadze [31.0.183.*]
    Swoją drogą bardzo ciekawe jest czy te akcje oferowane w serii e będą miały okres karencji na sprzedaż np. dwa lata
  • Re: espi, o emisji E Autor: ~Świstak [31.0.37.*]
    No i pytanie kiedy i czy w ogóle je dopuszczą do obrotu.Sporo spółek ma nowe akcje ale KNF nie chce ich dopuścić
    Rok to minimum jesli wogole
[x]
1SOLUTION -0,61% 0,10 2025-10-08 16:48:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.