i a propos rybek w Odrze.. " "Cały czas czekamy i spodziewamy się, że pierwsza partia ryb do badania dojedzie do nas dziś wieczorem. Wdrożyłem dyżur weekendowy, pomimo długiego weekendu i ryby zostaną zbadane w sobotę, niedzielę i w poniedziałek" - powiedział "
...szkoda ,że jak załatwili Leppera żadne laboratorium nie pracowało w weekend....
Kto wierzy w te ich raporty kwartalne ? Zawsze ostatni i pierwszy kwartał najlepsze a gdy przesunęli emisję o rok to raptem te najlepsze kwartały stały się najgorszymi . I te odległe pokazywanie raportów od końca kwartału ---spółka śmieciowa a tam wyliczenia jakby to była globalna spółka . Skotek taki raport by w dwa tygodnie od końca kwartału wypuścił by w rynek . Dla nich 2,5 miesiąca ledwo starczy Estry --sprzedaż śmieszna , wprost żenująca po 6 latach sprzedaży a oni już nowy zakład chcą budować ------to albo sprzedaż jest kłamstwem albo zakład jest niepotrzebny .
Smutne jest to że od jakiegoś czasu sprzedaży nie ma ... yaast od ponad pół roku na rynku a nigdzie go nie ma ... Australia z kilku tygodni już rok się zrobił, w Rumunii strone otworzyli ( sami a nie jakiś kontrahent) i martwa ...jak rybki w Odrze ...
Wydaje mi się że z tym zakładem estrów to lipa . Bardziej na śmieci się nastawią i wodór niż te ich śmieszne olejki które najbardziej my , akcjonariusze skotana kupowaliśmy . Im to koło Wacka lata --chcieli pozbyć się tego garba . Olejki i Karkosik buhahahaha normalnie Romek wstydzi się tego i tych śmiesznych raportów kwartalnych a hasło ---zdobywamy rynki w UK, Szwajcarii i Ukrainy to już był rytuał . zdobywali , zdobywali rynki i w d... zostali .
Tutaj raczej decyduje RK . 5zł czy 50 gr .. Fakt SKOT kiedyś pisałeś... o energetyce ...o Zdzieszowicach .. że jakoś się dogadali z WTT.. póżniej że szlak wszystko trafił .. myślę że tym razem RK inaczej to rozegra ... nie da zarobić ... coś na boku kręci ... i nas przekręci ... z drugiej strony dużo czasu nie ma , bo to już ponad 70-cio letni starzec , może już mocno schorowany ,nie ten umysł ,nie te chęci jak 20 lat temu .. ?;)
olejki to niby tak przypadkowo wyszły ... ale póki co nic poza tym , mimo tych artykułów świata tym nie podbiją .. nadzieja na jakiś kontrakt z modyfikowanym drożdżami ...ale znów czekać 5 lat ? na wlanie estrovity do kapsułek już 3 lata czekamy ;) oni chyba już mają i łykaja jakiś suplement na długowieczność ... bo nic nie robią ...