• Wyniki Autor: ~Mita [5.173.24.*]
    poza bilansem doczytalem taki zapis

Stacje ładowania aut elektrycznych Apanet Green System sp. z o.o. jest w trakcie ustalania warunków handlowych i zapisów umowy z dużym producentem stacji ładowania aut elektrycznych. Zakończenie rozmów, podpisanie umowy partnerskiej i wprowadzenie tych urządzeń do oferty planowane jest na III kwartał 2022 r.  
  • Re: Wyniki Autor: ~ja [194.1.253.*]
    Jest dobrze,a zapowiada się jeszcze lepiej.
  • Re: Wyniki Autor: ~Radek [83.238.47.*]
    Ja bardziej zwróciłem uwagę na bezprzewodowe systemy sterowania, które spółka zamierza wdrożyć.
    Wynik ujemny ale to może i dobrze dla nas inwestorów bo będzie czas na akumulację i kurs szybko nam nie odjedzie, a przy okazji można kupić w promocji od wystraszonych inwestorów krótkoterminowych :)
  • Re: Wyniki Autor: ~Mita [5.173.24.*]
    zobaczcie jeszcze jaki ten biznes ma ROE
    za chwile pojawia sie infa o kolejnych umowach
    Czy ktos znalazł cos ciekawego w raporcie ?
    Szkolenia na nowe szafy sterownicze juz poszlo ,wiec sterowanie bezprzewodowe już jest ,umowa na stacje ladowania bedzie w 3kw ,pomysł by wykozystywać lampy oświetlenowe przy drogach do ładowania wolnego auta ,co jeszcze?
  • Re: Wyniki Autor: ~Radek [83.238.47.*]
    Spotkania z przedstawicielami JST w II kwartale dotyczące planowanych przetargów na modernizację oświetlenia. Potencjalne kontrakty w kolejnych kwartałach.
    Ciekawia mnie te banki energii które chca wprowadzic mni do stacji ładowania i nie tylko
[x]
APANET 2,00% 1,02 2026-05-29 10:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.