po wprowadzeniu serii E i F, ustawiam spolke w koszyku smieciowym. (w takim rynku sie specjalizuje) czysto spekulacyjny rynek z perspektywa jak w temacie
To po co pchali się na giełdę żeby zalegnąć na wiele lat na 0.002, stary co ty próbujesz nam wmówić. Próbowali wprowadzić CEBER FINANCE, gpw uznało za nie rentowną, poprawili wyniki aby wejść na parkiet jako one solution, pchali się na siłę przez dwa lata na gpw poto żeby teraz zalegnąć, na 0.002 , komu i co i po co próbujesz coś wmówić. Nikt tu nie sprzedaje na stracie I nie sprzeda a jak to zawieszą to wtedy powiemy sprawdzam. I rozliczymy każdy dzień handlowy.
odpowiedz prosta , pchali sie na gielde po kapital. wg. mojej opini sprzedali udzialy i powinni miec wystarczajaco aby prowadzic spokojnie dzialalnosc operacyjna. ale zaczynaja krecic, chca wiecej i wiecej, a ja nie widze uzasadnienia, jakiegos plany na co przeznacza srodki, na co im to , nic, tylko dawaj , dawaj.
dodam tutaj, ze jestem pelen podziwu i przez to szacunek rosnie do zarzadu 1S, patrzac jak wychodza z sytuacji jaka zastali zaraz po debiucie, jak sie z tym zmagaja. i nawet polecam zakup wiekszego pakietu udzialow tylko po to, aby usiasc z nimi przy jednym stole i sie czegos nauczyc. jednakze nlezy miec na uwadze , ze oni dbaja o wlasny interes, i z pewnoscia sa sklonni poswiecic społke 1s byle im sie kasa w portfelach zgadzala.