Trzeba straszyc by wszyscy oddali w poplochu akcyjki ale nie zemna te numery i tak im nie oddam po tej cenie wole wszystko stracic,bedzie jazda w gore wiec wtedy pomysle po ile im oddam buhahahahaha
Ale co się nie uda do końca roku? Na stronie spółki, wszystko prawie jest albo wygaszone, albo z datami kilkuletnimi wstecz. To w takim razie jeszcze raz się zapytam, kto to kupuje?
Dnia 2022-09-07 o godz. 13:37 ~takaprawda napisał(a): > Ale co się nie uda do końca roku? > Na stronie spółki, wszystko prawie jest albo wygaszone, albo z datami kilkuletnimi wstecz. To w takim razie jeszcze raz się zapytam, kto to kupuje?
Kupują "kolekcjonerzy" i żądni "milionowych zysków" !!!
w nawiązaniu do raportu bieżącego nr 14/2022 z dnia 30 czerwca 2022 r., informuje, że w dniu 29 lipca 2022 r. strony Umowy Sprzedaży dokonały uzgodnień co do przedłużenia terminu na spełnienie warunków zawieszających, o których mowa w Umowie Sprzedaży do dnia 15 września 2022 r.
Opis działalności spółki Działalność grupy obejmuje generalne wykonawstwo instalacji dla gazu ziemnego, ropy naftowej i paliw oraz generalne wykonawstwo inwestycji z zakresu budownictwa energetycznego.
to tak dla jasności czym zajmuje się spółka ..... i zajmować się będzie
Kufel dla każdego akcjonariusza pora pomału kończyć 10 letni okres przygotowawczy do budowy atomu ... Uran wie co robi będzie parcie na Uran na świecie w najbliższej dekadzie .... Ok pora kończyć okres przygotowawczy pora ruszać ku przygodzie ku północy .....
Dnia 2022-09-10 o godz. 07:49 ~Spekulant napisał(a): > Wiem wiem AT na pbg nie działa > > > > Ale mimo tego od kilku lat była rysowana fajna formacja > > > > To zgadnie o jaką mi chodzi ? > > > > https://stooq.com/q/?s=pbg&c=10y&t=c&a=lg&b=1
Formacja "naiwnego kota" !!! Przemielono przez ostatnie 6 lat około 2 mld.akcji /w tym 1,133 w 2017/. Jak myślisz, przeszły w "silne ręce" ? / NAIWNOŚĆ /. Też liczyłem na to K w 2020, ale zmieniłem zdanie, co do przyszłości spółki.
To spójrz jeszcze na jakim wolumenie jest robione czerwone otwarcie .. druga sprawa jakbym totalnie nie wierzył w spółkę to bym nie patrzył czy czerwony czy zielony bym poprostu sprzedawał widząc widmo bankructwa i likwidacji :)
Dnia 2022-09-10 o godz. 10:39 ~Spekulant napisał(a): > To spójrz jeszcze na jakim wolumenie jest robione czerwone otwarcie .. druga sprawa jakbym totalnie nie wierzył w spółkę to bym nie patrzył czy czerwony czy zielony bym poprostu sprzedawał widząc widmo bankructwa i likwidacji :)
Na bananowej już różne cuda widziałem, więc nie z powodu "widma bankructwa i likwidacji skracam poyzcje. Jezeli by CUD nastapil, to i tak troche zostanie !!!
A co tu gubić jak tego czegoś nie ma zapewne. Trzeba księgi rachunkowe naprawić i będzie ok. Normalka. Tu tak jak piszą jest nakładka księgowo rachunkowa. Dlatego chyba biegły to widział i wymiekl. Ale to jak piszą do czasu.
Dnia 2022-09-12 o godz. 18:45 ~chamcynik napisał(a): > A co tu gubić jak tego czegoś nie ma zapewne. Trzeba księgi rachunkowe naprawić i będzie ok. Normalka. Tu tak jak piszą jest nakładka księgowo rachunkowa. Dlatego chyba biegły to widział i wymiekl. Ale to jak piszą do czasu.
Wiele lat prowadzę dział.gosp. ale takich sposobów jak "nakładka księgowo rachunkowa" jest mi obca /nawet kreatywna księgowość tego nie OGARNIA, bo i w jakim celu ?/.
Tak thiago tak, CPK bedą robić, słyszałem ze wiśniowie kupują taczki i betoniarkę więc to chyba na ten cel. A na poważnie, CZYM MAJĄ COKOLWIEK ROBIĆ< CZYM !! tam nic nie ma, pozostał chyba tylko stróż z miotła, aktywa za MILIARD wyparowały, sprzetu nie ma, ludzi nie ma , zaplecza nie ma, NIC NIE MA, a wy tu o takiej budowie. Myślicie że jak krzykna -Budujemy CPK, to zaraz sie ludzie zleca do pracy? A kto da im GWARANCJE BANKOWE ?! BANKRUTOWI ?? działającym firmą ciężko dostać, a PBG oczywiście dostanie gwarancje na SETKI MILIONÓW ?? Mogą co najwyzej zacząć od budowy chodników i placów zabaw. Ale naganiajcie dalej, może jeszcze jakieś jelenie odkupią od was te miliony zakupionych "kuponów: zwanych akcjami :))
Dnia 2022-09-13 o godz. 09:55 ~aqwert napisał(a): > Tak thiago tak, CPK bedą robić, słyszałem ze wiśniowie kupują taczki i betoniarkę więc to chyba na ten cel. A na poważnie, CZYM MAJĄ COKOLWIEK ROBIĆ< CZYM !! tam nic nie ma, pozostał chyba tylko stróż z miotła, aktywa za MILIARD wyparowały, sprzetu nie ma, ludzi nie ma , zaplecza nie ma, NIC NIE MA, a wy tu o takiej budowie. Myślicie że jak krzykna -Budujemy CPK, to zaraz sie ludzie zleca do pracy? A kto da im GWARANCJE BANKOWE ?! BANKRUTOWI ?? działającym firmą ciężko dostać, a PBG oczywiście dostanie gwarancje na SETKI MILIONÓW ?? Mogą co najwyzej zacząć od budowy chodników i placów zabaw. Ale naganiajcie dalej, może jeszcze jakieś jelenie odkupią od was te miliony zakupionych "kuponów: zwanych akcjami :))
Przemawia sens i logika w tym wpisie, nie okłamujmy się nawzajem, "z pustego i Salomon nie naleje".
Chrzanisz głupoty, jak zwykle. PBG to firma holdingowa i zleca wykonania podwykonawcom. Mogą mieć 2 biurka, sekretariat, księgowość i pomieszczenie 4m2 dla troli, takich jak ty i inni.
Dnia 2022-09-13 o godz. 14:10 ~PSV napisał(a): > Chrzanisz głupoty, jak zwykle. PBG to firma holdingowa i zleca wykonania podwykonawcom. Mogą mieć 2 biurka, sekretariat, księgowość i pomieszczenie 4m2 dla troli, takich jak ty i inni.
Tak? zleca roboty innym firmom? czyli rozumiem że może nic nie robić tylko spijać nektar pracy innych. No to powiedz, ile to robót zrobili/zlecili przez ostatnie lata innym wykonawcom i ile na tym zarobili? bo patrząc na raporty (których żaden audytor nie chce podpisać) to dług sie powiększa, aktywa stopniały niemal do zera (co o dziwo nie zmniejszyło długu) kasy w kasie nie przybywa, TO CO ZROBIŁ TEN HOLDING PRZEZ OSTATNIE LATA ?!