• Raport Autor: ~Max [91.202.173.*]
    Żadnej wiążącej informacji.
  • Re: Raport Autor: ~Tomichol [89.200.36.*]
    Trzeba uzbroić się w cierpliwość
  • Re: Raport Autor: ~Mazurkiewicz [85.198.200.*]
    Witam,

Po głębszej analiznie długoterminowej raportu można zauważyć że działania spółki aktywnie inicjują prawdopodobieństwo wzrostu zainteresowania jak i kursu już w najbliższym okresie. Prognozy są naprawdę obiecujące. Możliwość osiągnięcia kursu około 50gr jeszcze przed końcem roku.

Pozdrawiam
  • Re: Raport Autor: ~Obiektywny [5.173.137.*]
    Miało być 90 gr. do końca lata. Wziołem kredyt i zamiast mieszkania kupiłem akcje devo. I co ja teraz żonie powiem?
  • Re: Raport Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Maurek!!!! COOOOO????????????????????? "..... jeszcze przed końcem roku"??????????????

Niedawno obiecywałeś, że do końca lipca będzie wystrzał! Potem miało być do końca wakacji prawie złotówka, a teraz już do końca roku?????? To skoro na koniec sierpnia miało być 1 zł, to twoja prognoza z tym końcem roku powinna oscylować tak w okolicach 15-20 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ło laboga!!! Toż to będzie furmanka piniendzy!
  • Re: Raport Autor: ~Tomichol [46.205.210.*]
    Spoko wszyscy tu wisimy. No stres
  • Re: Raport Autor: ~_młody [46.204.36.*]
    Zapakowani po same jaja xd
  • Re: Raport Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Oj..., to fatalnie!!! Skoro wszyscy są zapakowani, jak to piszecie: "po same jaja", to KTO będzie kupował ciągnąc kurs mocno do góry???
  • Re: Raport Autor: ~Tomichol [46.205.210.*]
    Ten rok z budową nie ruszą bo ceny z kosmosu. Myślę że przyszły rok będzie przełomowy. Do tego czasu kisiny się. Jak tu będzie 1zł to jestem ustawiony.
  • Re: Raport Autor: ~Mazurkiewicz [188.146.12.*]
    Witam

Budowa powinna ruszyć jeszcze w tym roku zaraz po zakończeniu sezonu wakacyjnego. Należy wyczekiwać na info.

Pozdrawiam
[x]
ENERGY -3,91% 0,22 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.