• Gorne widly na true... Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Ale piękny widok... wolumen mały aleni tak jest pięknie
  • Re: Gorne widly na true... Autor: ~Lllll [185.122.144.*]
    Nie było. Bralowalo 4,5 grosza. To jest 10%. To wcale nie blisko, oszuście :D
    Jutoe czerwowo xD
  • Re: Gorne widly na true... Autor: ~Maklerrrr [31.61.251.*]
    Czy na pewno czerwono?
    Czy to przypadek, że publikacja raportu okresowego przypada w dzień prawa poboru?
    Dziwny zbieg okoliczności ...
  • Re: Gorne widly na true... Autor: ~Llll [5.173.225.*]
    Człowieku a czego Ty się w raporcie spodziewasz? :D milionów zysków? Ja prędzej niewypłacalności... Po co im niby kolejne miliony? Żeby je przewalić na niby programowanie. Od lat 0 efektów. Widziałeś jakąś grę? Bo ja nawet dema nie widziałem...
  • Re: Gorne widly na true... Autor: ~Jacobb [46.204.12.*]
    Wiecie chyba co się dzieje teraz . Przez prawo poboru część spekuly, która chce szybko zarobić nakupiła papieru robiąc w ostatnich dniach jakieś tam obroty na Tgs. Z prawa poboru dostaną akcje w śmiesznej cenie a potem będą nas dalej karmić papierem i do czasu kiedy nie wyjdą kurs będzie w głębokiej d... Tego się spodziewam .
  • Re: Gorne widly na true... Autor: ~Kroledward1 [37.248.201.*]
    Dzisiaj górne widły będą zobaczycie... dla mnie oczywista sprawa
  • Re: Gorne widly na true... Autor: ~Jacobb [188.146.78.*]
    Teraz powinno być Ci wstyd :) Edward...
    Zaklinanie nic tu nie da . Jak sobie dodrukują tyle papieru to będziemy męczyć się tu latami i nie ma co się oszukiwać. Je...ne Movie ! Oszukali nas i tyle ! A Ci co bronią teraz prezesa na forum to są prawdziwe trole , których wcześniej tu nie było. Poustalane mieli pewnie od samego początku tą emisję a to ,że prezesik głosował za czy przeciw to tak w rzeczywistości nie ma żadnego znaczenia więc teraz można na siłę wybielać mu d..sko tylko co to da:) Niech się poda do dymisji bo widać, że gó..no ma do powiedzenia w spółce skoro poszedł dodruk . Tyle z mojej strony :)
  • Re: Gorne widly na true... Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Płacą mi mnostwo kasy za to trolowanie, tylko nikomu nie mów. Od 2018r. wiem o tej emisji, a od 1997r. firma nie wydala zadnej gry. Hehe
[x]
TRUEGS 0,36% 0,28 2026-05-22 11:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.