Takie czasy, że w zasadzie każdy wał przechodzi bez odpowiedzialności, niczego nie można być pewnym, niczego nie można wykluczy.Parę lat minęło, kolejny miesiąc można poczekać . Ważne,że procedura ruszyła.
na pewno bedzie łatwiej windykować, bo trudniej bedzie prokuratorom czy komornikom nie dostrzegać oczywistych wałków. No ale to raczej zła wiadomość dla właścicieli. Prywatny majątek pana Z. to jego prywatna sprawa. Jeśli cokolwiek mu udowodnią, to dostanie karę z KNF. Z tej kary dla ciebie pójdzie zero zlotych i zero groszy. Jak wam pisałem - jesteście wlascielami - i glównie są to dlugi. Pomysł by kosmici wam dofinansowali bałagan oceniam na mało prawdopodobny - choć najbardziej realny
Prywatny majątek powiadasz...., Zalewski byl pewny z kolesiami , ze ten proceder bedzie trwac wiecznie, a tu sie posralo...takze poczekamy zobaczymy, to dobra wiadomosc dla akcjonariuszy
a właśnie, ze dobra. Koniec wałków, koniec układów w sądach, blady strach o utrate tego co zajumali, mi to rybka bo w tym momencie I tak utopiony jestem, kazda dodatkowa sprawa w sądzie ich topi..
nie bedzie się dało robić obstrukcji, to bedzie tu zupełny rozbiór. Mnie dziwią obligi typu gorszego, bo oni powinni pomóc w windykacji ZG, by potem mogli się dobrać do Rudej......
co by nie bylo to eg mnie mogą odzyskac wiele od grupy, uzbiera się pewnie sporo kasy, a moze ktos przejmie ten kram I uzdrowi...., coś Anty jakoś ucichł, dziwne....
Ani Chrystus, ani Kaszpirowski tu nic nie pomogą. Spółka nie ma majątku, tzn ma zastawiony, i ok 100 mln oczywistych długów. A wy - akcjonariusze - jestescie jeszcze z tyt€...... zmienił nick - sprawdz IP
PGF ma w teorii nowy zarząd? dialogujecie z nim? straszycie prawnikami? spółka ma niby związki z militariami..... Powiadomienie slużb poloży tamte biznesy od ręki...... rozumiem szkoda wam pieniędzy na polecony......
A pamięta ktoś kto miał powiązania z Nomad Partners z Bydgoszczy?
Mieliśmy zawiązane porozmienie akcjonariuszy mniejszościowch, Nomad miało działać (już wszystko formalnie zostało dopięte) i nagle przepadli jak kamień w wodę..
To o czym piszę było kilka lat wstecz, aktualnie chyba wszystko i tak już przedawnione - więc w zasadzie pozostają takie opcje, które tutaj przywołuje prawnuk (czyli zrobić cokolwiek, by zaszkodzić).