• Mario kolejne zapytanie tym razem ode mnie Autor: ~Dominik [80.238.108.*]
    Jaką szacujesz sprzedaż Cookinga na Oculusa w ciągu m-s? Po m-s ma być raport sprzedażowy. Ja z swojej strony szacuję na 45-50 tys sztuk
  • Re: Mario kolejne zapytanie tym razem ode mnie Autor: ~mario [85.198.226.*]
    skoro Thief który miał nieco gorsze miejsca w rankingach sprzedał 40k w 24 dni to tutaj obstawiam wynik powyżej 50k po miesiącu - w granicach 55-60k.
  • Re: Mario kolejne zapytanie tym razem ode mnie Autor: ~kuba [195.77.40.*]
    Mario to i ja sie zapytam, jakie wg Ciebie spolki z grupy jeszcze przed gielda maja najwiekszy potencjal ? chce cos dokupic a ty jak nikt sie orientujesz najlepiej o kazdej z nich
    Kuba ale to wszystko zależy od ceny :) Czy dana spółka ma 10, 30 czy 50 albo więcej mln zł kapitalizacji.
    Dla mnie ciekawe spółki z grupy w drodze na giełdę (kolejność przypadkowa) to w tym momencie Games Incubator, President Studio, GameHunters, UFGames, Freemind, Gameboom, SimFarm, RockGame, Mean Astronauts, Frozen Way, GDevs, Woodland. Oczywiście w przyszłości to wszystko się może zmienić. Możę za miesiąc dorzuciłbym np. Madnetic czy Simrail jeśli będą miały udane premiery WW2 i Simraila. Jest też jeszcze 3T Games (od Ultimate Hunting), DreamWay (Espresso), Trigger (Pandemic Train), Gameparic (Wunderwaffe i kilka innych gier) itd. Spółek jest cała masa, a ich perspektywy (oraz wyceny) też się zmieniają (podobnie jak to jest wśród tych notowanych).
    Musiałbyś dokłądnie zapytać o spółkę i cenę żeby ocenić czy warto, choć to też jest zmienne. Dwa lata temu wyceny były zupełnie inne niż są teraz. Co będzie za rok czy dwa? Nikt tego nie wie.
  • Re: Mario kolejne zapytanie tym razem ode mnie Autor: ~Dominik [80.238.108.*]
    Bardzo racjonalne założenie masz i punkt odniesienia. Ja do końca nie wiem czy ranking jest ustawiany wartościowo czy ilościowo. Jeżeli wartościowo to pewnie moje szacunki są bliższe. Jeżeli ilościowo to pewnie Ty jesteś bliżej.
    ranking raczej (na 90%) jest ilościowy - tylko Steam ma watościowy. Konsole ilościowy.
  • Re: Mario kolejne zapytanie tym razem ode mnie Autor: ~Xyz [78.10.120.*]
    A teraz pytanie odemnie :) Dominik na jakim haku tu wisisz ? ;)
[x]
PLAYWAY -0,35% 283,00 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.