Ech. Zgadza się tylko słowo pomalutku. Trzymam już akcje niedługo rok będzie. Zamrożone "piniądze". Już teraz wytrzymam do końca roku ale chyba jak się nie rozkręci to opuszczę pokład. Same dobre newsy tylko akcje w miejscu stoją. Wiem, że cierpliwość popłaca, ale tyle się dzieje w OZE, ruszają banki, pzu, pewnie i ccc da zarobić na początku roku szkolnego a pieniądze czekają zamrożone w MadMind.
Nie wiem do kogo piszesz, ale jak do mnie to przeczytaj ze zrozumieniem mój post. Albo nie, napiszę od razu, żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie: Kupiłem prawie rok temu (no może koło grudnia) średnia jakieś 3,70. Dziś dopiero pierwszy raz od tamtej pory byłem bliski wyjścia na zero no ale dzisiaj znowu -5%. Ja wiem, że Wy wszyscy kupujecie w minimach a sprzedajecie w maximach! Ja nie mam takiego szczęścia. Zawsze jesteście w tych 5% ludzi, którym się to udaje!! ;-)
Ja też jestem spokojny. Giełdę traktuję jako dodatkowe źródło dochodów i co miesiąc dokupuję drobne pakiety. O tej spółce będzie jeszcze bardzo głośno, więc na pewno da zarobić.
Póki co "dryfuję" między plusem a minusem, ale +10% tutaj to żaden zarobek.
Jestem od Sierpnie , nie będę pisał po ile kupiłem i ile sztuk...nie jeden wziął by sznurek i do lasu , trochę usrednialem w dół i doszedłem do 4.2 pln , mogłem sprzedać po 4.4 ale sobie spokojnie czekam
Spółka w mojej ocenie mega niedoszacowana
Obroty się zwiększyły wiec wg mnie i kurs pójdzie do góry kwestia czasu
Ps
Pisze z drogiego numeru wiec inne IP
Niestety albo stety Madmind to nie jest spółka, którą warto grać w shortach. Oni mają problem z dotarciem do poważnych inwestorów, przez co mamy tutaj huśtawkę z zielonego na czerwone. Mamy miesięczne newslettery, ale może lepiej iść drogą movie games i pojawiać się częściej w wywiadach i czatach? W przypadku Madmind nie muszą nawet nic obiecywać, wystarczą raporty i podsumowania! To samo sie obroni! Wyniki są super, prognozy jeszcze lepsze, do tego kilka asów w rękawie. Widać, że skupiają się na Q4 2022 czyli dwa kickstartery, Agony VR, Sukkubus konsolowy, Sukubus XVR i oficjalne ogłoszenie SAnctus, który zapowiedziano jako swój największy projekt. A to cieszy bo będą tam polskie nazwiska, które mogą na polskich inwestorach zrobić duże wrażęnie. Jest też w grudniu premiera finalnej wersji Sukkubus i ostatniego DLC, które pewnie da rekordowe wyniki sprzedażowe w tym roku. Wspomnieli też o nowych grach z programu Afterhours, które też mogą namieszać. Grudzień będzie moim zdaniem przełomowy tutaj. Sanctus, pewnie daty premiery Pranoid i Tormentor no i faktyczne tegoroczne premiery wspomnianych wyżej wersji Agony i Sukkubus. Pewnie dzisiejszy raport pokaże czego się spodziewać po rocznym, ale perspektywy są super i wybicie to tylko kwestia czasu. Powrót na 7 zł i wyżej w perspektywie paru miesięcy to nie jest marzenie tylko suchy fakt
Z okazji haloween dodadzą jakieś dodatki pewnie razem z obniżka ceny i będzie Succubus śmigał aż miło.Ten spokój na kursie już nie potrwa długo,zapewne doczekamy się takiego momentu gdzie będziemy mile wspominać tą ciszę w eterze,pamiętam jak było na Art Games po informacji ma bankierze o 2 nominacjach,tu może być podobnie jak ogłoszą szczegóły tego największego projektu plus espi o terminie wersji konsolowej i 2 gier VR a to wszystko jeszcze w tym roku.Czas tyka :))
Przecież to był twój wpis. Zacznij czytać swoje posty zanim odpowiadasz. Ciekawe kto Ciebie zindoktrynował że kólka tu krecisz i siedzisz całymi dniami.