• Pomalutku do góry Autor: ~Grubu40 [46.204.8.*]
    I to mnie cieszy
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~arbuzik [31.61.160.*]
    kierunki sie pomylily ?brawo Wy....
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Franek [192.162.61.*]
    Ech. Zgadza się tylko słowo pomalutku. Trzymam już akcje niedługo rok będzie. Zamrożone "piniądze". Już teraz wytrzymam do końca roku ale chyba jak się nie rozkręci to opuszczę pokład. Same dobre newsy tylko akcje w miejscu stoją. Wiem, że cierpliwość popłaca, ale tyle się dzieje w OZE, ruszają banki, pzu, pewnie i ccc da zarobić na początku roku szkolnego a pieniądze czekają zamrożone w MadMind.
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Rew [83.26.161.*]
    O czym ty gadasz? 20 tys kupione po ok 2,70 i opylane teraz. 20% zysku w kilkanaście dni
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Franek [192.162.61.*]
    Nie wiem do kogo piszesz, ale jak do mnie to przeczytaj ze zrozumieniem mój post. Albo nie, napiszę od razu, żeby nie zaśmiecać niepotrzebnie: Kupiłem prawie rok temu (no może koło grudnia) średnia jakieś 3,70. Dziś dopiero pierwszy raz od tamtej pory byłem bliski wyjścia na zero no ale dzisiaj znowu -5%. Ja wiem, że Wy wszyscy kupujecie w minimach a sprzedajecie w maximach! Ja nie mam takiego szczęścia. Zawsze jesteście w tych 5% ludzi, którym się to udaje!! ;-)
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Sz [31.0.36.*]
    Spokojnie jeszcze zarobisz niech tylko oglasza date premiery na konsole
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~janekfranek [31.0.33.*]
    Ja też jestem spokojny. Giełdę traktuję jako dodatkowe źródło dochodów i co miesiąc dokupuję drobne pakiety. O tej spółce będzie jeszcze bardzo głośno, więc na pewno da zarobić.

Póki co "dryfuję" między plusem a minusem, ale +10% tutaj to żaden zarobek.
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Grubu40 [37.30.100.*]
    Jestem od Sierpnie , nie będę pisał po ile kupiłem i ile sztuk...nie jeden wziął by sznurek i do lasu , trochę usrednialem w dół i doszedłem do 4.2 pln , mogłem sprzedać po 4.4 ale sobie spokojnie czekam
    Spółka w mojej ocenie mega niedoszacowana
    Obroty się zwiększyły wiec wg mnie i kurs pójdzie do góry kwestia czasu
    Ps
    Pisze z drogiego numeru wiec inne IP
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Grubu40 [37.30.105.*]
    Od Sierpnia 2021 roku prostując
  • Re: Pomalutku do góry Autor: juda [193.188.199.*]
    Niestety albo stety Madmind to nie jest spółka, którą warto grać w shortach. Oni mają problem z dotarciem do poważnych inwestorów, przez co mamy tutaj huśtawkę z zielonego na czerwone.
    Mamy miesięczne newslettery, ale może lepiej iść drogą movie games i pojawiać się częściej w wywiadach i czatach? W przypadku Madmind nie muszą nawet nic obiecywać, wystarczą raporty i podsumowania! To samo sie obroni!
    Wyniki są super, prognozy jeszcze lepsze, do tego kilka asów w rękawie. Widać, że skupiają się na Q4 2022 czyli dwa kickstartery, Agony VR, Sukkubus konsolowy, Sukubus XVR i oficjalne ogłoszenie SAnctus, który zapowiedziano jako swój największy projekt. A to cieszy bo będą tam polskie nazwiska, które mogą na polskich inwestorach zrobić duże wrażęnie. Jest też w grudniu premiera finalnej wersji Sukkubus i ostatniego DLC, które pewnie da rekordowe wyniki sprzedażowe w tym roku. Wspomnieli też o nowych grach z programu Afterhours, które też mogą namieszać. Grudzień będzie moim zdaniem przełomowy tutaj. Sanctus, pewnie daty premiery Pranoid i Tormentor no i faktyczne tegoroczne premiery wspomnianych wyżej wersji Agony i Sukkubus. Pewnie dzisiejszy raport pokaże czego się spodziewać po rocznym, ale perspektywy są super i wybicie to tylko kwestia czasu. Powrót na 7 zł i wyżej w perspektywie paru miesięcy to nie jest marzenie tylko suchy fakt
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Arbiter [31.0.70.*]
    Powrót na 7 zł to suchy fakt.. Hahaha. Gwarantowany?
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Sz [77.253.45.*]
    Niestety na Twoje nie szczęście tak będzie jak piszesz.
    Więc pozdrawiam i wytrwałości w negowaniu nieuniknionego.
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~G_t [95.108.45.*]
    Z okazji haloween dodadzą jakieś dodatki pewnie razem z obniżka ceny i będzie Succubus śmigał aż miło.Ten spokój na kursie już nie potrwa długo,zapewne doczekamy się takiego momentu gdzie będziemy mile wspominać tą ciszę w eterze,pamiętam jak było na Art Games po informacji ma bankierze o 2 nominacjach,tu może być podobnie jak ogłoszą szczegóły tego największego projektu plus espi o terminie wersji konsolowej i 2 gier VR a to wszystko jeszcze w tym roku.Czas tyka :))
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Arbiter [31.0.87.*]
    Zindoktrynowany jesteś przez propagandę tej spółki. To tyle. Same wpisy twoje o 7 zł. To twarde dowody że brak ci klepki.
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Ojo [46.134.69.*]
    Absrajter jeśli komuś klepki brakuje to ty jesteś na 1 miejscu. A za tobą długo długo nic.
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Sz [37.248.221.*]
    Przecież to był twój wpis. Zacznij czytać swoje posty zanim odpowiadasz. Ciekawe kto Ciebie zindoktrynował że kólka tu krecisz i siedzisz całymi dniami.
  • Re: Pomalutku do góry Autor: ~Arbiter [31.0.70.*]
    Co cię cieszy?
[x]
MADMIND -0,87% 1,14 2025-09-26 14:16:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.