Nie udzielam się na forum bankiera od miesięcy, natomiast tutaj nie wytrzymałem - scyzoryk w kieszeni się otwiera patrząc na zysk vs cap market.
Brawo banan. Mija mój miesiąc na papierze i zadaje sobie pytanie co dalej. Czy to spółka wyłącznie dywidendowa?
A pot co to ma rosnac ? Wszystko juz wiadomo i wszystko jest w cenie. Nastepne espi w listopadzie dopiero. Poza tym recesja panie i to spylka dwuch sezonów
Recesja a spółka może zarobić w tym roku około 80% swojej kapitalizacji. Ale czytając twój wpis rozumiem już zachowanie kursu. Kapitał na giełdzie w osobie takich inwestorów rzutuje na nią samą.
Pytanie pot czy pod?
napisz mi geniuszu, w którym miejscu jest tam napisane, że wypłata nastąpi pod koniec 2022 r. Już były tematy, że ludzie pisali w lutym do bowim, kiedy wypłata zaliczki, i odpisali, że uchwała nie przewiduje żadnej wypłaty. Więc nie gadajcie bzdur...nie ma żadnej gwarancji, że wypłacą w tym roku. poubierali naiwnych. spółka leci jak kłoda
Ale ty człowieku jesteś mało ostry...
"Spółka leci jak kłoda" i te powiedzonka, co za elokwencja i kompetencja.
Takich fachowców potrzebowało to forum, dziękujemy!
Może powinieneś jeszcze cis napisać o bankructwie, zagrożenie disco duże i realne???