raport moze byc bylejaki, nikt sie na to nie da nabrać, nie informują o tym ze to poczta i dla niej robione sa te systemy ponieważ na czas tworzenia udziały poczty zostały zasłonięte serią F i dopiero po umorzeniu oficjalnie zaczną o tym gadać, teraz nie mogą bo to by straciło sens. Nie piszą w raportach dla kogo swiadczą usługi, podają umowy ale nie podają z kim je zawierają ze względu na konkurencyjność... sami zobacie ludzie, tylko ślepy tego nie widzi
Dnia 2022-08-09 o godz. 18:16 ~edi napisał(a): > raport moze byc bylejaki, nikt sie na to nie da nabrać, nie informują o tym ze to poczta i dla niej robione sa te systemy ponieważ na czas tworzenia udziały poczty zostały zasłonięte serią F i dopiero po umorzeniu oficjalnie zaczną o tym gadać, teraz nie mogą bo to by straciło sens. Nie piszą w raportach dla kogo swiadczą usługi, podają umowy ale nie podają z kim je zawierają ze względu na konkurencyjność... sami zobacie ludzie, tylko ślepy tego nie widzi
logiczne że robią takie coś po cichui bez rozgłosu wprowadzanie tego wszystkiego integracja i emisje dla udziałowców wszystko musi być zgodnie z przepisami i to żmudny proces trwający latami zanim spółka może samodzielnie wejść na rynek główny by ujawnić swoje oblicze. Logiczne jest że podczas tworzenia nie będą klapać na prawo i lewo by przyszli i rozkradli biznes skupując akcje zanim spółka wejdzie na GPW.
Kto sie tu ustawi wcześniej ten bedzie panem zycia, taki biznes ustawi go na parę pokoleń skoro cały zysk będzie wyplacany w dywidendę to tutaj parę milionów roczne bedzie wpadać czy się siedzi czy się lezy 2 miliony sie nalezy i cmoknijcie mnie w wora pełnego akcji
Ale do tego trzeba mieć odrobinę szczęscia by się o tym dowiedzieć i jaja by zainwestować
Przydaloby się teraz info ze prezes podaje się do dymisji po porazce i zostaje prezesem Sikorski czy jak mu tam było od b2b
To by ludzie znowu w spolkę uwierzyli
Tyle chciałem dodać
prezes robi to dobrze to wy tego nie rozumiecie, on jest ekspertem od wprowadzania spółek skarbu państwa na rynek główny wiec wg mnie dobrze wykonuje swoją pracę ponieważ broni projektu przed obcym kapitałem a wiadomo że SP należy od takich kapitałów separować podczas fazy tworzenia
bzdury piszecie chcecie miec obfite żniwa a nie potraficie doczekać aż bedzie dojrzałe, chcecię kosić zielone a z zielonego nie umłuci
Klasztor to ty, pisałes z tego ip dlaczego bronisz prezesa? Dlaczego nie piszesz pod swoim nickiem? Wstydzisz sie?
Miej odwagę pamietam jak pisales kupujta kupujta
Dnia 2022-08-09 o godz. 18:52 ~obserwator napisał(a): > prezes robi to dobrze to wy tego nie rozumiecie, on jest ekspertem od wprowadzania spółek skarbu państwa na rynek główny wiec wg mnie dobrze wykonuje swoją pracę ponieważ broni projektu przed obcym kapitałem a wiadomo że SP należy od takich kapitałów separować podczas fazy tworzenia > > bzdury piszecie chcecie miec obfite żniwa a nie potraficie doczekać aż bedzie dojrzałe, chcecię kosić zielone a z zielonego nie umłuci