Każdy kto interesuje się spółką kupuje i kupi akcje ponieważ bardzo mało jest takich diamentów na gpw. Spokojnie czekając każdy tu zarobi i to w krótkim okresie.
Takich jak to możesz diamentów jest od groma więc nie podniecaj się. Mogę rzucić Ci chociażby dwa najprostsze może coś sobie dorobisz. GMZ i Medap.
Blalalal ponad przeciętny to znaczy jaki ???
lepiej być ZANIM sie kto pojawi :) moge czekac, wiec czekam, usredniac nie mam po co bo mam niska srednia. Czy dobiore? jesli wyniki beda dobre a kurs wciaz bedzie ponizej 3zł to na pewno
jak beda slabe / przecietne, to czekamy na raport za 3 kw ; lub na info pod koniec roku - czy skup zostaje ODWIESZONY. Bo taki chyba jest plan.
a dlaczego mialoby akurat dzisiaj ruszyc, skoro nie rusza od ponad pol roku ? ta spółka to pułapka. Akcji w arkuszu nie starcza na chociażby moje wyjście. Wartość jedynie kolekcojnerska jak to ktos kiedys tu napisał.
A jak kiedys jakims cudem bedzie podbitka 10 % ; to bedą setki chętnych żeby wywalic akcje. Jedna wielka wtopa
Teraz wiem że źle zrobiłam dokupując po 2,40 teraz akcje są po 2,10 a do grudnia mogą być po 1,50 teraz poczekam z kupnem aż do grudnia czasami ler pisał prawdę
Witam- w tej sytuacji-w mocnym trendzie spadkowym od kilkunastu sesji-wypada tylko obserwować jak rozgrywany jest ten walor ! Niestety- strata powiększa się z sesji na sesję..Sam zadaje sobie pytanie-co jest grane na tym walorze-Zarzad milczy,cena akcji spada,brak infa ze spółki.Boję sie by Spółka nie została wycofana z giełdy lub ogłoszony wykup pozostałych akcji[średnia cena coraz niższa ] JESZCZE CZEKAM-Martin.
Wszyscy czekają na rozwój sytuacji i jak spadnie poniżej 2 z do będę dobierać i zobaczymy co będzie w dłuższej perspektywie. Natomiast tam gdzie pojawia się firma skupująca akcje (bez reklamy każdy wie o kim mowa) to zawsze jest przekręt i uwalanie kursu, może dlatego został zawieszony skup aby zwalić kurs i wymęczyć akcjonariat aby kupować za bezcen ?!?! Nie wiadomo jaką umowę mają z tymi przekrętami ??? Może np. do 2 lat mają skupić tyle i tyle akcji za taką kwotę i chcą zarobić jak najwięcej !
Teraz zostaje tylko kupowanie i czekanie bo albo my ich przeczekamy albo oni będą śmiać się zarabiając i podejrzewam jak to w/w że mają określony czas i kwotę na zakup określonej ilości akcji bo inaczej tego nie można wytłumaczyć tutaj. Więc brać i czekać !
Dobiore. Czekam, az ktoras z innych otwartych pozycji mi podskoczy pare % , wtedy dosrednie to "szambo" . Ale ja to kropla w morzu, mowie o ilosci 4-5tys akcji bo juz mam duzo
Ja od dzisiaj gram na tym papierze.Kupiłem po 2,10 za szt. W mojej ocenie wsparcie na 2 zeta nie pęknie czyli dwójka z przodu powinna się utrzymać. Kilka lat temu bardzo dobrze na GLC zarobiłem sprzedając po 8,50 i 11,50 za szt.
Poczekam ewentualnie do wynikow za trzeci kwartal, 15listopada. Jak bedzie jakis zarobek sensowny a nie minus jak 1kw to w ciemno mozna wchodzic mysle. Duzo ludzi teraz panikuje , to moze wlasnie znak zeby dokupic troche :) najgorzej to oddac na stracie wg mnie. Dodam tez, ze skoro mamy dosc absurdalny poziom 2,10 to i 100% nie jest nierealne w krotkim czasie
To jest gra na wymęczenie akcjonariuszy wiadomo że członkowie RN spółki nie mogą robić żadnych transakcji przed wynikami 15 listopada ale potem będą mieli czas do wyników za 1 kwartał lub rocznych a dostali dywidendę i mają tą kasę pisałem że rodzina Melimonków może dążyć do spółki rodzinnej pozostając jednocześnie na giełdzie, jest to możliwe np. w ciągu 10 lat skupią jeszcze 5 % akcji więc będą mieli 95% a 5 % ulica co wtedy będzie kurs np. po 15 zeta ja nie wiem. Trzymam akcje i dokupuję pewnie w grudniu ulica zacznie księgować straty i zyski i tu możliwe pojawienie się większych ilości sprzedaży może Melimonki na to czekają ?