W pewnym sensie potrafię zrozumieć jego logikę. perspektywa jakiejś przełomowej informacji na CFG oddaliła się na przyszły rok. Przy takim horyzoncie jest wiele spółek, które w tym roku dadzą jeszcze zarobić.
Dnia 2022-08-09 o godz. 13:09 ~michal napisał(a): > Czy czwartkowy raport zatrzyma spadki? Raczej watpie. > Tylko gdzie tu jest dolek? 13? czy jednocyfrowy? > Pozostaje zbierac nadal.
dobrałem za 15.1 - raport albo pogrąży albo jest grane pod raport który właśnie paradoksalnie będzie całkiem nienajgorszy
Tez zbieram. Martwi jednak taki spadek przed raportem. IMO raport bedzie dobry bo uwzgledni sprzedaz ACSa. Natomiast pod co pozniej grac? Skoro Stargate przesuniety. Niewiadomo do kiedy...
Techniczne wady są bez zmian, minimalny ff i ideologiczni akcjonariusze. Także nawet na większe wydarzenia, reakcja musi być stonowana.
Do tego próby wypychania ważnych produkcji do nowych czy bardzo małych zespołów zamiast budowania własnego, to będzie wieczna loteria.
A jesteś w stanie przedstawić mi swój cel bycia na tym forum? Posiadasz akcje? Ciągle wytykasz błędy spółki. Czasami słusznie, czasami farmazony. Ja jestem tylko ciekaw jak masz w tym cel? Liczę na rzeczową odpowiedź. Pozdrawiam.
Zobaczymy po dzisiejszym raporcie CFG, gaming zaczyna odbijać, więc trolle mają już coraz mniej czasu. Warto słuchać oficjalnych komunikatów ze spółki, śledzić statystyki i komentarze na steam, a nie brać pod uwagę bzdety wypisywane na tym forum niby z "dobroci serca",