• Jakby nie wojna to powiedziałabym że W i 20pln. Autor: ~Prognoza [37.30.37.*]
    Ale niestety wojna załatwia wykres.
  • Re: Jakby nie wojna to powiedziałabym że W i 20pln. Autor: ~Vlad [89.70.80.*]
    niczego nie wiemy
    więc zaczęła się ryzykowna spekulacja

• Re: Jakby nie wojna to powiedziałabym że W i 20pln. Autor: ~Prognoza [188.146.0.*]
    Kamienie głodu odkryły się w Niemczech-może być ciekawie.
  • Re: Jakby nie wojna to powiedziałabym że W i 20pln. Autor: ~zupazbita [83.24.205.*]
    tam jest wojna od 2014 ...... a po aneksji części ługańskiej obłasti agroton odpisał znaczną część majątku co nie przeszkodziło mu w rozwoju i osiągnięciu bardzo dobrych wyników i pomimo nieustannego niebezpieczeństwa ze strony rosji kurs akcji wzrósł do ponad 11 PLN....... teraz ponownie odpisali kolejną część majątku ale nadal pozostają właścicielem terenów znajdujących się w charkowskiej obłasti...... Trudno jest tłumaczyć wczorajsze spadki wywołane bezsensownym komunikatem spółki w trakcie sesji ...... zarząd z prezesem na czele wiedział o tym od maja a mimo to zdecydowali się podać info wczoraj i to w trakcie sesji ich przypiliło....... a swoją drogą to chyba ten komunikat był zbędny, bo każdy rozumny człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że jak rosja weszła na te tereny z buciorami to wszystko ukradła i zagrabiła tereny i zainstalowała swój zarząd spółki....... co tutaj było nie jasne???? potrzebny był Wam komunikat??? ...... z wykresu rzeczywiście wychodzi W i kto wie czy się nie spełni, wszystko zależy od obrońców Ukrainy i postawy zachodu, a w szczególności łysola z niemiec.......
  • Re: Jakby nie wojna to powiedziałabym że W i 20pln. Autor: ~Wader [89.151.45.*]
    Bardzo liczyłem na duży zarobek tutaj, ale wojna wszystko zmieniła ...sam kupowałem w okolicach 3 z licząc na co najmniej 15, a sprzedałem po 7 i 6 ...było tego dużo ....szkoda , bardzo szkoda, ale co było robić....mam nadzieję że tu nie stracicie tylko że długo trzeba będzie czekać ....
  • Re: W i 20pln. Autor: ~Bre [217.89.80.*]
    Sprzedaleś po 7 i 6 i po tak dlugim czasie zadajesz sobie trud zeby o tym dziś napisać? Z taka melancholia.
    A moze wywalileś dzisiaj bo Ci nerwy puścily?
  • Re: W i 20pln. Autor: ~Solorz [188.146.143.*]
    Czas chyba odrodzenia spółki... Ruskich już nie ma na zajętych terenach, więc kupuj zanim odjedzie... Jeśli dobrze pójdzie zasięg 10 zł realny szybciej niż się nam wydaje...
[x]
AGROTON -4,73% 5,24 2025-10-21 17:00:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.