tam jest wojna od 2014 ...... a po aneksji części ługańskiej obłasti agroton odpisał znaczną część majątku co nie przeszkodziło mu w rozwoju i osiągnięciu bardzo dobrych wyników i pomimo nieustannego niebezpieczeństwa ze strony rosji kurs akcji wzrósł do ponad 11 PLN....... teraz ponownie odpisali kolejną część majątku ale nadal pozostają właścicielem terenów znajdujących się w charkowskiej obłasti...... Trudno jest tłumaczyć wczorajsze spadki wywołane bezsensownym komunikatem spółki w trakcie sesji ...... zarząd z prezesem na czele wiedział o tym od maja a mimo to zdecydowali się podać info wczoraj i to w trakcie sesji ich przypiliło....... a swoją drogą to chyba ten komunikat był zbędny, bo każdy rozumny człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że jak rosja weszła na te tereny z buciorami to wszystko ukradła i zagrabiła tereny i zainstalowała swój zarząd spółki....... co tutaj było nie jasne???? potrzebny był Wam komunikat??? ...... z wykresu rzeczywiście wychodzi W i kto wie czy się nie spełni, wszystko zależy od obrońców Ukrainy i postawy zachodu, a w szczególności łysola z niemiec.......
Bardzo liczyłem na duży zarobek tutaj, ale wojna wszystko zmieniła ...sam kupowałem w okolicach 3 z licząc na co najmniej 15, a sprzedałem po 7 i 6 ...było tego dużo ....szkoda , bardzo szkoda, ale co było robić....mam nadzieję że tu nie stracicie tylko że długo trzeba będzie czekać ....
Sprzedaleś po 7 i 6 i po tak dlugim czasie zadajesz sobie trud zeby o tym dziś napisać? Z taka melancholia.
A moze wywalileś dzisiaj bo Ci nerwy puścily?
Czas chyba odrodzenia spółki... Ruskich już nie ma na zajętych terenach, więc kupuj zanim odjedzie... Jeśli dobrze pójdzie zasięg 10 zł realny szybciej niż się nam wydaje...