A ja myślałem że forum jest od tego żeby wymieniać jakieś poglądy, a ty jesteś chyba tylko dlatego że masz problemy z głową i latasz po forum żeby każdego obrazić i wychwalać jaki to ty jesteś wszechwiedzący
Nie do końca, jak chcą osiągać mln przychody w tym toku od maja już musi być coś widać, choć zdrowy rozsądek podpowiada, że na początku działania przeważnie są same koszty, ale to już rozpędzony biznes powinien pokazać swoją moc
Właśnie interesuje mnie jak to będzie ukazane bo jednak oni rozwijają się już dłuższy czas, i przeciągnięte wejście na giełdę też na to wpłynęło, koszty tez rozłożyły się w czasie. Wiem że wujas pisał że w tym roku na rozwój mieli wydać chyba 8mln, wiec kasa nadal wplywa
Trzeba będzie się skupić na części "słownej" bardziej niż na "liczbowej". Zobaczymy jakie będą komentarze, wydarzenia po dacie bilansowej itd. Z drugiej strony trzeba pamiętać, że wyniki za 2021 był dużo lepsze niż w prognozach biegłego. Prognoza wynosiła 3 MPLN przychodów i 1 MPLN zysku a było odpowiednio 45,9 MPLN i 9,6 MPLN.