To były nudne dwa lata, pozdrawiam pdz i paulinke oraz przyjaciela trejdera. Mam nadzieję, że pojawi się jakaś aktualizacja analizy sytuacji od pantarana.
Wyleczyłem się ze spekulacji i sporo nauczyłem, to loteria kiedy popyt siądzie, więc trzeba korzystać. Dust przy umowie na 10mln zł miał raptem jedną sesje pompy i spadek, to Newconnect jednak.
Nie wiem ile miałeś kwita do opchnięcia i na jakim poziomie wisiałeś, tu dopiero weekend przed nami myślę że dopiero teraz będą siadać do gry i warto tutaj zostać chociaż na kilka dni. Szkoda też, że nie wiadomo ile kopi już poszło bo w takim tempie info o zwrocie kosztów może być szybko. Oczywiście to tylko moje zdanie. No nic powodzenia w życiu :)
Szczerze to dalej nie wierze ze sprzedaz bedzie jakos specjalnie wielka ale to moze nie gra dla mnie i dlatego. Troche mogles sobie zostawic, w pon powinny jeszcze spore obroty byc
Gdyby tak cofnąć się o kilka lat to może i byśmy mieli rajd dziesięciolecia jak np. na 11 BIT. Ale czasy teraz inne a ludzie bardziej podejrzliwi.Ja w poniedziałek jak się otworzy podziękuję.(raptem 10k uzbierałam)