Naganiałem ostatnio na wzrosty i wywaliłem wszystko na ostatniej podbitce.
Teraz naganiam na spadki bo liczę, że odkupię taniej i znów będzie kółeczko.
mnie nie uciszycie jestem bardzo roszczeniowy sądy reklamacja przepisy to moja praca dlatego zainwestowałem w windykację. UWAGA KTOŚ SIĘ PODSZYWA PATRZEĆ NA NR IP.
Z forum Sundragon SA: Autor: ~Kazik [46.204.12.*] 2022-08-04 08:35 Opublikowano przy kursie: 0,24 zł , zmiana od tamtej pory: 4,13% One solution mocne kupuj czekamy kto sie ujawni Nowy akcjonariusz przejmuje pakiet większościowy one solution , od kilku dni potężne obroty wczoraj przebite tko
Autor: ~Filipek[5.173.57.*]2022-08-05 08:04 Jakich zmian ja tu jestem od lutego i wszystko widzę. W marcu zebrali od wszystkich akcje I chi powiesili na 0,50 + następnie próbowali sprzedać akcje po 40 po 30 nie było chętnych P. Zabrzański pojawił się po info o emisji w okolicach 25 gr. Później włączyli wolumen kilka dni i Jttg się zjawił. Wcześniej tu nie było chętnego na akcje ,obroty dzienne były na poziomie 5 tyś zł, około 3 miesiące , p. Międlar oddał akcje prawowitemu włascielowi panu Szwedo nie wiem z jakiego powodu. I pewnie się ujawni teraz jakiś pan Szwedo już na 9.9% czyli jeden próg niżej pan Miedlar miał 10,1% czyli dwa progi. Poza tym wszyscy akcjonariusze kupowali przed debiutem po 60 a sprzedają na stracie po 27 -30 i teraz dojedzie 11700 mln akcji po 10 gr a w przyszłym roku 54 mln akcji to jakich wzrostach mowa. Kto tu zainwestuje kilka milionów jak spółka nie ma wyników i nikt nie chce tego kupować.
Opłacało się Trollowanie i latanie po wszystkich forach ??? Sprzedałeś - ok. Ale teraz nas nie oświecaj swoimi mądrościami, bo to nic innego jak trollowanie w drugą stronę - kółeczko do zrobienia ??
Latałem po innych forach mało sraczki nie dostałem, ale opłacało się, bo sprzedałem cały pakiet. Teraz oświecam innych jaka to jest be spółka i czekam niżej - znów cyk kółeczko będzie. Dobrze jest robić z siebie szmate i zarabiać.
to jeśli nie mam racji to dlaczego podszywasz się pod mój nick pisz pod swoim . UWAGA KTOŚ PODSZYWA SIĘ POD MÓJ NICK. uderz w stół a nożyce sie odezwią.
Po za tym nie troluje na spadki bo chce aby wartość 90%moich akcji urosła. Ja jestem w tak komfortowej sytuacji że jak spadnie to dokupię a jak urośnie to zarobię. Pozdrawiam życzę wszystkim wzrostu na one solution. A nie zalanego popytu.
Rozumiemy Filipek - odkupiłeś po 22 grosze, widząc że jakoś nie chce spadać niżej i teraz papier jest cacy. Dobrze napisał "inny" Filipek - robisz z siebie szmatę i tyle.
Nie ruszają mnie twoje nieprawdziwe oceny ,fakty się same obronią ,zawsze chce wzrostów a nie dystrybucji, marzyło mi się tu 2 zł ,ale wam nie zależy na cenie waloru tylko żeby jak najwięcej upchnąć makulatury. I po emisji 2 zł nie będzie tu możliwe .