Nie pisz po alkoholu, bo ci głupoty wychodzą. Wydają setki tys zł, żeby zarobić i dlatego nie pozwolą, żeby kurs wzrósł mając po emisji jeszcze więcej akcji do sprzedania.
żebyby były wzrosty to ktoś musi odebrać z zarządu akcje, zapłacić wszystkim po 50 gr za akcje to jest kilka milionów i teraz jeszcze Jttg około 500 tyś akcjii. jttg jest w najlepszej sytuacji bo ostatni z nas kupował narazie do jutra.
No popatrz, wyobraź sobie, że na tym to polega, że muszą znaleźć się frajerzy, którzy kupują po coraz wyższych cenach i wyobraź sobie, że to działa na całym świecie. Nie wiem dlaczego akurat w przypadku One Solution miałoby być inaczej.
Putanie jest taki co znaczy drogi zakup i kto jest frajerem? Ktos kupil 3 mln w pakietach po stedniej 0.285 teraz ktos zebral blisko 3.5 mln z rynku pytanie jest kiedy ktos bedzie frajerem? Czy ten ktoru kupi po 0.3 czy 0.5 czy 1??? I czy bedzie nim gdy kurs pojdzie na 2-3-5 pln???? To wiedza tylko rozgrywajacy co tu bedzie co tu sie szykuje
Jakich zmian ja tu jestem od lutego i wszystko widzę. W marcu zebrali od wszystkich akcje I chi powiesili na 0,50 + następnie próbowali sprzedać akcje po 40 po 30 nie było chętnych P. Zabrzański pojawił się po info o emisji w okolicach 25 gr. Później włączyli wolumen kilka dni i Jttg się zjawił. Wcześniej tu nie było chętnego na akcje ,obroty dzienne były na poziomie 5 tyś zł, około 3 miesiące , p. Międlar oddał akcje prawowitemu włascielowi panu Szwedo nie wiem z jakiego powodu. I pewnie się ujawni teraz jakiś pan Szwedo już na 9.9% czyli jeden próg niżej pan Miedlar miał 10,1% czyli dwa progi. Poza tym wszyscy akcjonariusze kupowali przed debiutem po 60 a sprzedają na stracie po 27 -30 i teraz dojedzie 11700 mln akcji po 10 gr a w przyszłym roku 54 mln akcji to jakich wzrostach mowa. Kto tu zainwestuje kilka milionów jak spółka nie ma wyników i nikt nie chce tego kupować.
taki był plan i chciał bym 2 zł ale jak dojdzie 65 mln akcji to przestaje już wierzyć w 2 zł ty akurat jesteś w dobrej sytaucji bo kupowałeś przypuszczam z średnią 24 ci wyszła ale my wisimy na 50gr wszyscy, taniej masz ty i p.Zabrzńaski i ci co uśredniali. jak bedą chętni to będzie emisja za misją.i wyprzedaż po 20 gr a my będziemy się temu przyglądać
jak sie pojawiły wolumeny to ,okazja, pisał że to jest niedozwolone poszukaj sobie na forum jak chcesz to ci to podniosę.ale to zlekceważyliśmy. i ty się złapałeś na to.
masz kapitał to odbierz od nich 3 mln akcji od p Zabrzańskiego i od tych co uśredniali i do góry tylko kto u góry to odbierze jak tu info dobrych brak. P.Miedlar nie umiał sprzedać i oddał na stracie.i odrazu włączyły sie wolumeny i ty się pojawiłeś