• To o ktotej ruszamy? Autor: ~Kkkk [31.0.182.*]
    14 moze byc?
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~Jttg [46.134.87.*]
    Nooo toście na gniocie ruszyli, zaraz widły dolne. Kurs coraz niżej, a tu dowożą śmiecia ciężarówkami.
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~smok [31.1.88.*]
    Co się odwlecze to nie uciecze. Jutro test 0,28?
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~Jttg [94.254.184.*]
    Po co mnie podrabiasz??
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~Filipek [46.204.12.*]
    żeby tu zrobić 35 gr trzeba mieć milion jest tu taki, może się ujawni
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~benek [83.26.197.*]
    Co tu sie dzieje pare takich dni i akcjonariat sie wymieni.WOL przyciaga.
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~Kkkk [37.7.10.*]
    Kto madry to zarobil.
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~Filipek [5.173.57.*]
    Szkoda że się wymienia na 24 jak wszyscy ubrani na 0.50+ . Ja bym to inaczej nazwał ale niechce szkodzić spółce.
    Jak się wyprzedadzą wyłączą wolumen i zostaniemy na 20gr do przyszłej emisji
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~RR [89.64.43.*]
    Nie pisz po alkoholu, bo ci głupoty wychodzą. Wydają setki tys zł, żeby zarobić i dlatego nie pozwolą, żeby kurs wzrósł mając po emisji jeszcze więcej akcji do sprzedania.
    żebyby były wzrosty to ktoś musi odebrać z zarządu akcje, zapłacić wszystkim po 50 gr za akcje to jest kilka milionów
    i teraz jeszcze Jttg około 500 tyś akcjii.
    jttg jest w najlepszej sytuacji bo ostatni z nas kupował
    narazie do jutra.
  • Re: To o ktotej ruszamy? Autor: ~RR [89.64.43.*]
    No popatrz, wyobraź sobie, że na tym to polega, że muszą znaleźć się frajerzy, którzy kupują po coraz wyższych cenach i wyobraź sobie, że to działa na całym świecie. Nie wiem dlaczego akurat w przypadku One Solution miałoby być inaczej.
    Putanie jest taki co znaczy drogi zakup i kto jest frajerem? Ktos kupil 3 mln w pakietach po stedniej 0.285 teraz ktos zebral blisko 3.5 mln z rynku pytanie jest kiedy ktos bedzie frajerem? Czy ten ktoru kupi po 0.3 czy 0.5 czy 1??? I czy bedzie nim gdy kurs pojdzie na 2-3-5 pln???? To wiedza tylko rozgrywajacy co tu bedzie co tu sie szykuje
    Duzo zmian zaszlo w akcjonariacie pojawil sie tez nowy akcjonariusz emisja tez dla kogos jest poczekajmy spokojnie i sie dowiemy
    Jakich zmian ja tu jestem od lutego i wszystko widzę. W marcu zebrali od wszystkich akcje I chi powiesili na 0,50 + następnie próbowali sprzedać akcje po 40 po 30 nie było chętnych P. Zabrzański pojawił się po info o emisji w okolicach 25 gr. Później włączyli wolumen kilka dni i Jttg się zjawił. Wcześniej tu nie było chętnego na akcje ,obroty dzienne były na poziomie 5 tyś zł, około 3 miesiące , p. Międlar oddał akcje prawowitemu włascielowi panu Szwedo nie wiem z jakiego powodu. I pewnie się ujawni teraz jakiś pan Szwedo już na 9.9% czyli jeden próg niżej pan Miedlar miał 10,1% czyli dwa progi. Poza tym wszyscy akcjonariusze kupowali przed debiutem po 60 a sprzedają na stracie po 27 -30 i teraz dojedzie 11700 mln akcji po 10 gr a w przyszłym roku 54 mln akcji to jakich wzrostach mowa. Kto tu zainwestuje kilka milionów jak spółka nie ma wyników i nikt nie chce tego kupować.
    A 2 dni temu pisales ze bedzie jazda -)) juz sprzedales widze a to wielki blad
    na początku cie ostrzegałem ale nie chciałeś słuchać to odpuściłem jak podbiłeś do 28 to 10% sprzedałem.
    ale mam akcji jeszcze trochę.
    taki był plan i chciał bym 2 zł ale jak dojdzie 65 mln akcji to przestaje już wierzyć w 2 zł
    ty akurat jesteś w dobrej sytaucji bo kupowałeś przypuszczam z średnią 24 ci wyszła ale my wisimy na 50gr wszyscy, taniej masz ty i p.Zabrzńaski i ci co uśredniali. jak bedą chętni to będzie emisja za misją.i wyprzedaż po 20 gr a my będziemy się temu przyglądać
    jak sie pojawiły wolumeny to ,okazja, pisał że to jest niedozwolone poszukaj sobie na forum jak chcesz to ci to podniosę.ale to zlekceważyliśmy. i ty się złapałeś na to.
    masz kapitał to odbierz od nich 3 mln akcji od p Zabrzańskiego i od tych co uśredniali i do góry
    tylko kto u góry to odbierze jak tu info dobrych brak. P.Miedlar nie umiał sprzedać i oddał na stracie.i odrazu włączyły sie wolumeny i ty się pojawiłeś
    up
[x]
1SOLUTION -0,85% 0,09 2025-10-14 16:31:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.