• Orgr ? Autor: ~Chic [185.230.126.*]
    kluczowe 1,5 wybicie na obrocie zasięg wzrostu ???3,5?
  • Re: Orgr ? Autor: ~Chic [185.230.126.*]
    Dodam że w strefie 3,3-3,4 poważny opór,jeśli to objada to ..będzie piknie .
  • Re: Orgr ? Autor: ~Rynek [194.35.232.*]
    Taa... analiza techniczna na spółce o zerowej płynności. Na 2 pln nie ma szans.
  • Re: Orgr ? Autor: ~Chic [37.19.199.*]
    https://stooq.com/q/?s=chp&c=1y&t=l&a=lg&b=0 wykres lidera wzrostów na nc i obrotu też przed wybiciem spółka bez obrotów właściwie ,nie twierdzę że tu tak będzie ale odnoszę się do zarzutu nieskończonośći at na Ovi cherry w maju również miało orgr i fałszywe wybicie do linii szyj jednak już w sierpniu mamy to co mamy wasza kasa wasze decyzję
  • Re: Orgr ? Autor: ~Rynek [178.238.11.*]
    Cherry ma niski free float i niespodziewaną umowę z Apple. Ovid naprodukował za dużo papieru, nie ma warunków do mocnego odbicia. Skąd zarząd weźmie pieniądze na następną grę jak już teraz zapożyczają spółkę ?
  • Re: Orgr ? Autor: ~Chic [37.19.200.*]
    Ovi jest społeczka o małej kapitalizacji i niskim ff
    -w tym rok dowiezie dwie gry dwa namacalne produkty
    -inter wygląda obiecująco na oq2 technologia vr

-gaming będzie grany

Ps czy ciebie ktoś zmusza do kupna ?fajnie że się interesujesz ale jak nie czujesz tematu odpuść i idź na węgiel
    Jak masz problem z akceptacją zdania innych sam sobie idź. Założę się, że do października nie będzie 2.5 pln.
  • Re: Orgr ? Autor: ~Chic [143.244.44.*]
    Problem z akceptacją masz ty chłopcze ,przeczytaj co pisałeś o analizie technicznej nie interesuje mnie twoje zdanie jeśli nic do moje wpisu nie wnosi odnieś się do Orgr jeśli potrafisz.
    Odniosłem się w taki sposób, że to bzdura. Nie będzie tu 2.5 zł do października, więc 90% frajerów pozostanie na hakach. Leszcze wchodziły w papier po 3 pln, ty też inaczej byś się tak nie podniecał.
  • Re: Orgr ? Autor: ~Chic [89.187.177.*]
    I to mówi koleś który miesiąc temu chwalił się że ma na rachunku akcję Kdpw i że Forex to ksywa jego kumpla z siłowni śmiechlem jacy eksperci tu piszą co to akceptują wszystko i wszystkich won za don!!!
    Masz jakieś urojenia, żegnam.
  • Re: Orgr ? Autor: ~Rynek [89.38.99.*]
    To znowu ty naganiaczu na spadki ?$ij słonego !!!
    Nie podszywaj się pode mnie Chic wielonickowcu. W wątku  "na moje zbliża się dzida" też sie pode mnie podszyłeś. Żałosne to forum. Jeden chory troll pisze sam ze sobą LOL. Kupiłem kilka kilo papieru po 1 zł, po forum widać, że nic z tej spółki nie będzie. Wysiadam i żegnam, liczcie straty sami :)
  • Re: Orgr ? Autor: ~James_Trivette [31.0.33.*]
    Jak wysypiesz kilka kilo jutro to wyjdziesz ze strata sciemniaczy, myslisz ze nie wiemy jaka tu jest plynnosc?!
    Nikt tego nie chce, więc nie ma jak sprzedać bez zwalania kursu pod 1zł. Utknąłem.
  • Re: Orgr ? Autor: ~Frank [188.146.196.*]
    Stało długo 10000 po 1,2 mogłeś oddac chyba?
  • Re: Orgr ? Autor: ~Rynek [138.199.63.*]
    Jednak poczekam jeszcze miesiąc, dwa. Zraziłem się do spółki przez tego trola, który tu pisze pod wieloma nickami. Brakuje tu merytorycznych wpisów na forum i komunikacji ze strony Ovid.
  • Re: Orgr ? Autor: ~Akcjonariusz [185.107.56.*]
    Wątek jest merytoryczny kolega zauważył orgr ty się wcinasz i siejesz ferment udając że masz akcję . merytoryczny wpis dla ciebie to pisanie że leci na 25 groszy?ocknij się .
  • Re: Orgr ? Autor: ~Rynek [185.169.233.*]
    Kolega orgr, chic, boxer, c30 , akcjonariusz i wiele innych to ta sama osoba. Robisz człowieku te same charakterystyczne błędy ortograficzne. Żyjesz urojeniami o tym co piszą, sądzą, robią i kim są inne osoby. Siedzisz tu sam na forum i piszesz ze sobą, inni już nie chcą pisać wartościowych postów, bo po co dyskutować z kimś takim ? Tacy jak ty odważni są tylko w gębie, w realu w dyskusji byś się posikał ze strachu i trząsł jak osika. Współczuję ci.
  • Re: Orgr ? Autor: ~Akcjonariusz [185.107.56.*]
    Po 1 orgr to formacja nie kolega ))))),i myślę,że na tym zakończymy merytoryczne dywagacje z ekspertem językowym ,facetem który wczoraj już sprzedawał akcję jednak dziś poczeka dwa miesiące i to wszystko przez to że zraził się przez brak merytorycznej dyskusji na forum ))))
[x]
OVIDWORKS 0,29% 0,69 2025-09-23 16:17:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.