https://stooq.com/q/?s=chp&c=1y&t=l&a=lg&b=0 wykres lidera wzrostów na nc i obrotu też przed wybiciem spółka bez obrotów właściwie ,nie twierdzę że tu tak będzie ale odnoszę się do zarzutu nieskończonośći at na Ovi cherry w maju również miało orgr i fałszywe wybicie do linii szyj jednak już w sierpniu mamy to co mamy wasza kasa wasze decyzję
Cherry ma niski free float i niespodziewaną umowę z Apple. Ovid naprodukował za dużo papieru, nie ma warunków do mocnego odbicia. Skąd zarząd weźmie pieniądze na następną grę jak już teraz zapożyczają spółkę ?
Ovi jest społeczka o małej kapitalizacji i niskim ff
-w tym rok dowiezie dwie gry dwa namacalne produkty
-inter wygląda obiecująco na oq2 technologia vr
-gaming będzie grany
Ps czy ciebie ktoś zmusza do kupna ?fajnie że się interesujesz ale jak nie czujesz tematu odpuść i idź na węgiel
Problem z akceptacją masz ty chłopcze ,przeczytaj co pisałeś o analizie technicznej nie interesuje mnie twoje zdanie jeśli nic do moje wpisu nie wnosi odnieś się do Orgr jeśli potrafisz.
Odniosłem się w taki sposób, że to bzdura. Nie będzie tu 2.5 zł do października, więc 90% frajerów pozostanie na hakach. Leszcze wchodziły w papier po 3 pln, ty też inaczej byś się tak nie podniecał.
I to mówi koleś który miesiąc temu chwalił się że ma na rachunku akcję Kdpw i że Forex to ksywa jego kumpla z siłowni śmiechlem jacy eksperci tu piszą co to akceptują wszystko i wszystkich won za don!!!
Nie podszywaj się pode mnie Chic wielonickowcu. W wątku "na moje zbliża się dzida" też sie pode mnie podszyłeś. Żałosne to forum. Jeden chory troll pisze sam ze sobą LOL. Kupiłem kilka kilo papieru po 1 zł, po forum widać, że nic z tej spółki nie będzie. Wysiadam i żegnam, liczcie straty sami :)
Jednak poczekam jeszcze miesiąc, dwa. Zraziłem się do spółki przez tego trola, który tu pisze pod wieloma nickami. Brakuje tu merytorycznych wpisów na forum i komunikacji ze strony Ovid.
Wątek jest merytoryczny kolega zauważył orgr ty się wcinasz i siejesz ferment udając że masz akcję . merytoryczny wpis dla ciebie to pisanie że leci na 25 groszy?ocknij się .
Kolega orgr, chic, boxer, c30 , akcjonariusz i wiele innych to ta sama osoba. Robisz człowieku te same charakterystyczne błędy ortograficzne. Żyjesz urojeniami o tym co piszą, sądzą, robią i kim są inne osoby. Siedzisz tu sam na forum i piszesz ze sobą, inni już nie chcą pisać wartościowych postów, bo po co dyskutować z kimś takim ? Tacy jak ty odważni są tylko w gębie, w realu w dyskusji byś się posikał ze strachu i trząsł jak osika. Współczuję ci.
Po 1 orgr to formacja nie kolega ))))),i myślę,że na tym zakończymy merytoryczne dywagacje z ekspertem językowym ,facetem który wczoraj już sprzedawał akcję jednak dziś poczeka dwa miesiące i to wszystko przez to że zraził się przez brak merytorycznej dyskusji na forum ))))