Przestałem Cię czytać jak pisałeś z Pontonem o bankructwie spółki i emisji ratunkowej akcji bez prawa poboru coś się zmieniło od tamtego czasu u Ciebie ? Bo tak szybko zmieniłeś zdanie ? Bo w Compremum nic się nie zmieniło dalej sobie działa kontynuując te same inwestycje co wtedy.
Nazwa się zmieniła :). , I wysokość odsetek jakie muszą płacić od licznych zobowiązań kredytowych.
A wczorajsze info ? Moim zdaniem mówi to coś o tym że Hermes ma problemy - więc może kontrakt z PKP nie jest dla nich super zaje (dla Hermesa)
Ale ogólnie jeśli nasz Pozbud nie ma problemów w związku ze wzrostem oprocentowania kredytów to 9 zł jak nic -tylko kiedy nie wiem może jak pierwszy magazyn wyprodukują w nowej fabryce
Też to zauważyłem, niby dzisiaj na minus ale widać że ktoś zbiera cały czas duże pakiety akcji także nie ma co się martwić, trzeba to traktować jako korekte po sporych wzrostach, sam się zastanawiałem czy nie wyjść bo kupiłem po 2.39 i nie wrócić niżej bo się spodziewałem jakiś spadków ;-) Myślę że jest szansa zeby zamknąć tydzień kolo 3 po wybiciu ostatniego szczytu a to otworzy drogę do dalszych wzrostów ;-)