• Cały gaming up, dust 50%, a January tam gdzie jego miejsce Autor: eugeniusz_leszczynski [31.61.247.*]
    jw
  • Re: Cały gaming up, dust 50%, a January tam gdzie jego miejsce Autor: paaulinka [87.205.52.*]
    Gry co prawda jeszcze nie ma, ale po notowaniach można z dużą pewnością powiedzieć, że szału nie będzie. Z poziomami powyżej 50gr, pewnie trzeba się będzie powoli żegnać, ponad dwu letnie zaklinanie rzeczywistości. tysiące wpisów pełnych optymizmu, kreujących przyszłość która się nie spełniła - psu na budę Papier pewnie będzie jeszcze rozgrywany z niższych poziomów, ale to już będą zupełnie inne rozgrywki. Na razie mamy w portfelu start upa którego kapitalizacja nijak się ma do rzeczywistej wartości. Niestety trzeba się do tego przyznać
  • Re: Cały gaming up, dust 50%, a January tam gdzie jego miejsce Autor: ~bercik2022 [197.196.40.*]
    Tak paaulinka będzie jak mówisz ,wszyscy stracimy kurs poleci na 10gr premiera będzie nie wypałem bo ty już to wszystko wiesz :)
  • No tak.... Autor: ~Selius [15.237.108.*]
    Dnia 2022-08-03 o godz. 19:03 ~bercik2022 napisał(a):
    > Tak paaulinka będzie jak mówisz ,wszyscy stracimy kurs poleci na 10gr premiera będzie nie wypałem bo ty już to wszystko wiesz :)

No tak. Bo 250k akcji wczoraj i dziś wzięła ulica. Pomyślcie choć trochę.
  • Re: No tak.... Autor: paaulinka [87.205.52.*]
    Inwestujecie (spekulujecie) na NC, a zachowujecie się jak by to był co najmniej mWIG -40. Co jak co, ale po kursie na najbardziej spekulacyjnym rynku można coś wnioskować i przewidywać.
  • Re: No tak.... Autor: ~Ciekawy [5.173.56.*]
    125k zł to sam moge dzwignąc te 250k akcji, wièc czemu uwaźasz że nie ulica?
  • Re: No tak.... Autor: ~Ciekawy [5.173.56.*]
    Nie wszyscy operują 1000-1500zl na inwestowanie/mc, ale pewnie to twôj przexzial i myslisz że kazdy inny operuje takimi samymi srodkami jak ty
    Tu każdy się odgraża jakimi to środkami przeznaczonymi na spółeczkę z NC nie dysponuje. A prawda jest taka, że większość ma tu utopione kilka lub co najwyżej kilkanaście tysięcy zł. i marzy o tym aby z jak najmniejszą stratą zejść z haka. Jeśli uśredniał i ma więcej to jest po prostu -bałwanem nie szanującym własnych pieniędzy. Tylko przyznać się przed sobą trudno, że spekulacja nie wypaliła No i jest jeszcze w zanadrzu odwieczne tłumaczenie, że dopóki się nie sprzedało, dopóty ...
  • Re: No tak.... Autor: ~Ruchacz [37.225.92.*]
    To Ty kim jestes skoro pisalas ostatnio ze masz akcje ? :D
  • Re: No tak.... Autor: eugeniusz_leszczynski [31.61.241.*]
    Sfrustrowanym trollem, brawo że ktoś śledzi tego bezbeka
    Napisz Eugeniusz jak Ciebie traktować? Co sądzić o gościu który zostawił kawał życia naganiając na balona, mieszając z błotem każdego kto miał inne, bardziej sceptyczne zdanie do tematu DIGITAL, AVATRIX, JANUARY. Nioe zauważający żadnych sygnałów ostrzegawczych. Uderz się w pierś jak potrafisz.
  • Re: No tak.... Autor: ~Ciekawy [46.174.3.*]
    Przesledz jeszcze raz tę konwersacje, bo może czytac umiesz pewnie nawet szybko, ale pocelam czytac ze zrozumieniem.Napisałem że 250k akcji to sam moge kupic (nie pisalem że chetnie kupie) i zadałem typowi pytanie „czemu uważa że nie ulica”
  • Re: No tak.... Autor: ~Selius [35.180.253.*]
    Dnia 2022-08-04 o godz. 09:14 ~Ciekawy napisał(a):
    > Przesledz jeszcze raz tę konwersacje, bo może czytac umiesz pewnie nawet szybko, ale pocelam czytac ze zrozumieniem.Napisałem że 250k akcji to sam moge kupic (nie pisalem że chetnie kupie) i zadałem typowi pytanie „czemu uważa że nie ulica”

To już chyba wiesz lamusie czemu to nie była ulica.

Wystarczy umieć czytać świece na wykresie.

A na forum farmazony o kasce no to wiesz... :-)
  • Re: Cały gaming up, dust 50%, a January tam gdzie jego miejsce Autor: ~alt [79.184.238.*]
    Ostatnia nadzieja to że całkowicie zignorowali działania marketingowe, po to aby skupić się na dowiezieniu fenomenalnej rozgrywki, która podbije serca recenzentów i gra okaże się hitem 9/10 i zapewni co najmniej milion sprzedanych kopii. Jak to się nie wydarzy to nurkujemy na dno.
    Tu będzie 2-3zł, ale dopiero po scaleniu akcji 10:1.
[x]
ICECODE 0,90% 0,56 2025-09-26 16:44:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.