Gry co prawda jeszcze nie ma, ale po notowaniach można z dużą pewnością powiedzieć, że szału nie będzie. Z poziomami powyżej 50gr, pewnie trzeba się będzie powoli żegnać, ponad dwu letnie zaklinanie rzeczywistości. tysiące wpisów pełnych optymizmu, kreujących przyszłość która się nie spełniła - psu na budę Papier pewnie będzie jeszcze rozgrywany z niższych poziomów, ale to już będą zupełnie inne rozgrywki. Na razie mamy w portfelu start upa którego kapitalizacja nijak się ma do rzeczywistej wartości. Niestety trzeba się do tego przyznać
Dnia 2022-08-03 o godz. 19:03 ~bercik2022 napisał(a): > Tak paaulinka będzie jak mówisz ,wszyscy stracimy kurs poleci na 10gr premiera będzie nie wypałem bo ty już to wszystko wiesz :)
No tak. Bo 250k akcji wczoraj i dziś wzięła ulica. Pomyślcie choć trochę.
Inwestujecie (spekulujecie) na NC, a zachowujecie się jak by to był co najmniej mWIG -40. Co jak co, ale po kursie na najbardziej spekulacyjnym rynku można coś wnioskować i przewidywać.
Tu każdy się odgraża jakimi to środkami przeznaczonymi na spółeczkę z NC nie dysponuje. A prawda jest taka, że większość ma tu utopione kilka lub co najwyżej kilkanaście tysięcy zł. i marzy o tym aby z jak najmniejszą stratą zejść z haka. Jeśli uśredniał i ma więcej to jest po prostu -bałwanem nie szanującym własnych pieniędzy. Tylko przyznać się przed sobą trudno, że spekulacja nie wypaliła No i jest jeszcze w zanadrzu odwieczne tłumaczenie, że dopóki się nie sprzedało, dopóty ...
Napisz Eugeniusz jak Ciebie traktować? Co sądzić o gościu który zostawił kawał życia naganiając na balona, mieszając z błotem każdego kto miał inne, bardziej sceptyczne zdanie do tematu DIGITAL, AVATRIX, JANUARY. Nioe zauważający żadnych sygnałów ostrzegawczych. Uderz się w pierś jak potrafisz.
Przesledz jeszcze raz tę konwersacje, bo może czytac umiesz pewnie nawet szybko, ale pocelam czytac ze zrozumieniem.Napisałem że 250k akcji to sam moge kupic (nie pisalem że chetnie kupie) i zadałem typowi pytanie „czemu uważa że nie ulica”
Dnia 2022-08-04 o godz. 09:14 ~Ciekawy napisał(a): > Przesledz jeszcze raz tę konwersacje, bo może czytac umiesz pewnie nawet szybko, ale pocelam czytac ze zrozumieniem.Napisałem że 250k akcji to sam moge kupic (nie pisalem że chetnie kupie) i zadałem typowi pytanie „czemu uważa że nie ulica”
To już chyba wiesz lamusie czemu to nie była ulica.
Ostatnia nadzieja to że całkowicie zignorowali działania marketingowe, po to aby skupić się na dowiezieniu fenomenalnej rozgrywki, która podbije serca recenzentów i gra okaże się hitem 9/10 i zapewni co najmniej milion sprzedanych kopii. Jak to się nie wydarzy to nurkujemy na dno.
Tu będzie 2-3zł, ale dopiero po scaleniu akcji 10:1.