• Za tydzień obstawiam +50% up Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    Up . Reklamojcie tego trupa wśród bliskich i znajomych szczególnie tych których nie lubicie hihi Ja to robię i już kilku znajomych nielubianych skusiło się na delikatesa TEN ZABIEG GWARANTUJE NAM SILNE WZROSTY.
  • Re: Za tydzień obstawiam +50% up Autor: ~patol [188.146.143.*]
    nikt nie będzie mieć nic przeciwko tak sądzę
  • Re: Za tydzień obstawiam +50% up Autor: ~chamcynik [62.122.119.*]
    tak jak pisałem wielokrotnie....autobus jedzie dalej, ciągle widzę tych samych pasażerów, niektórzy już się bliżej poznali.....;-) rozumiecie co piszę? Wasz kierowca
  • Re: Za tydzień obstawiam +50% up Autor: ~Spekulant [37.47.161.*]
    Panie kierowców jak będziemy na miejscu zapraszamy do stolika na whisky i dobre cygaro :D
  • Re: Za tydzień obstawiam +50% up Autor: ~patol [188.146.143.*]
    noo, po takiej podróży będzie się należało
  • Re: Za tydzień obstawiam +50% up Autor: ~Endy [83.20.220.*]
    Pewnie Nikogo to nie zdziwi - tu się po prostu należy.
  • Re: Za tydzień obstawiam +50% up Autor: ~Xyz [37.120.143.*]
    To i tak na nic, bo większość zaczyna kupować, kiedy kurs jest na samym szczycie. Zaczną myśleć o kupnie, kiedy kurs dojdzie do 80zl. A kupować będą, kiedy będzie 200. Dwie stówki za PBG, to i tak taniej niż 700 PLN za Mercatora. Pytanie, kiedy kurs wybije do góry. 4 zł może być już niedługo po Walnym na Rafako w sierpniu. Dlaczego ludzie nie kupią za 3 grosze? bo, po pierwsze, nie chodzą do opery, tylko obserwują, co robią znane osoby. Kiedy Elon kupuje Bitcoina, inni też kupują. Kiedy Pinokio, kupil obligacje, za kilka Milionów, wszystkie żule w parku, z zawiścią, mówiły, że kupil obligacje to, sam byłem świadkiem, w banku goście, pytali panienki przy kasie, o obligacje. Dlatego, nikt nie kupi za kilka groszy akcji, PBG, które mogą wystrzelić w kosmos, po wiadomości, że np Sołowow, kupil pakiet większościowy PBG, co wcale nie musi być dalekie od prawdy.
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.