Nie widzisz ze mniejszy gaming ogólnie odbija? Sektor zdolowany od niemal dwóch. Na ddi premiera niedlugo, a MOIM ZDANIEM czeka jeszcze ujawnienie, ze Cardinal to gra w uniwersum wampirow - ja tak przewiduję.
Dnia 2022-08-03 o godz. 15:59 ~Twardy napisał(a): > Mam czują..idą duze wzrosty...stawiam na 2.8 na koniec sierpnia
haha... ten co odleciał... i takie tutaj osobniki siedzą i zero wiedzy o inwestowaniu. Przecież kurs DDI ma problem z przebiciem na stałe tendencji wyznaczonej od szczytu 20 lipca 2020... Jutro / na dniach powrót do bazy.
Dnia 2022-08-03 o godz. 21:35 ~ROMAN napisał(a): > grałem kiedys na tym badziewiu,zero ruchu jak by zajmowali sie warzywami. szkoda czasu ,oni maja tylko problemy z tego co pamietam
Oczywiście, że szkoda czasu, ale są tutaj pewne osobniki co się ubrały i to grubo i zachwalają spółkę ile się da aby zwabić następnych jeleni... Ta spółka to gniot, sam z niej wychodziłem przez długi czas aby nie stracić... ATH 4zł osiągnięte tylko dlatego że był to popyt na spółki gamedev w tamtym okresie... i od tamtego czasu ciągły regres w dół wraz z uwalaniem kolejnych projektów.