To jest właśnie największy problem polskiej giełdy. Zbyt dużo spekulantów i graczy, za mało inwestorów... :/ Grubsze ryby zbierały tutaj dużymi pakietami po 19-20 zł, a Ty sprzedajesz po 17-18 zł. Klasyczne wyleszczanie, wystarczyło was trochę podpuścić...
Zdaję sobie sprawę z tego, że za szybko urosło i nawet mnie kusiło by sprzedać po 20 zł i złapać więcej akcji niżej, ale wolę nie kusić grubszych ode mnie spekulantów i spółdzielnię zarządzającą kursem :)
Dnia 2022-08-03 o godz. 12:00 ~Max napisał(a): > Ja cześć sprzedałem po 20 , pisałem Ci na Twitter (gleba) , a druga cześć trzymam ,ale jak będzie korekta do 15-16 zł to wracam ;)
Zaś na ATA to Mr. Jedna Akcja co chwilę uwala kurs jakąś mikrotransakcją... :/
Ktoś usilnie chce się wyprzedawać, ale na chwilę obecną widać też, że w okolicach 17,10-17,30 zł zbierane są duże pakiety. Mam nadzieję, że to wsparcie wytrzyma :)
Patrząc na to co się dzieje z kursem od momentu osiągnięcia poziomu +20 zł tym bardziej wolę gdy o spółce jest cicho. Spekuła dorwała się do kolejnej dobrej fundamentalnie spółki i z kolejnej zrobiła ścierkę do podłogi. Mam nadzieję, że spółka ta nie będzie kolejnym Bowimem.
Dnia 2022-08-09 o godz. 09:28 ~tomaslfc14 napisał(a): > Patrząc na to co się dzieje z kursem od momentu osiągnięcia poziomu +20 zł tym bardziej wolę gdy o spółce jest cicho. Spekuła dorwała się do kolejnej dobrej fundamentalnie spółki i z kolejnej zrobiła ścierkę do podłogi. Mam nadzieję, że spółka ta nie będzie kolejnym Bowimem.