Naszą pasją w Scope Fluidics jest tworzenie oryginalnych technologii odpowiadających na najważniejsze wyzwania w ochronie zdrowia. Cieszymy się, że technologię PCR ONE przejmuje amerykańska firma Bio-Rad Laboratories, globalny lider w obszarze technik molekularnych. Jesteśmy przekonani, że dynamiczny zespół Curiosity Diagnostics oraz nasza technologia będą mogły w pełni rozwinąć skrzydła w Bio-Rad. Jednocześnie, z radością myślimy o rozwoju projektów grupy Scope Fluidics, dążąc do opracowania kolejnych przełomowych rozwiązań dla rynku opieki zdrowotnej – mówi Piotr Garstecki, Prezes Zarządu Scope Fluidics S.A.
Razem z kasą za opcje dostaną jakieś 288 zł na jedną akcję za CD. Nie licząc Bacteromica i kolejnych projektów oraz patentów i wartości samego Scope. Niedługo giełda zainteresowanie funduszy i pierwsze rekomendacje. Większość inwestorów dopiero teraz weźmie Scope na radar. To początek drogi…
Akcję po 200zł sprzedadzą tylko osoby ,które nie mają pojęcia o strategii scope Sama dywidenda przy 100mil to ok 90zł i drugi trzeci projekt. Kasa na rozwój mega kurs dolara na maxach
Gratulacje dla Scope. Osobiście nie wierzyłem, że doczekam tej sprzedaży, mimo że warunkowej bo Scope dalej ma cele do zrealizowania typu produkcja i sprzedaż. Kwota, cóż, ważne że coś ruszyło. Ja jestem out, ale pozdrawiam inwestorów.