• TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~Katarzyna [81.181.104.*]
    Przypominam, że Road na wejściu miał TKO na poziomie 50 zł. Dziś kurs osiągnął w pewnym momencie kolejne dno i muł na poziomie 22 zł. Nie zanosi się by ten trend został odwrócony. Żadne sztuczki ulańca w tym jak widać nie pomogły. Fikcyjne obejmowanie akcji po 51 zł przyniosło zupełnie odwrotny efekt niż zapewne zamierzali. A odwalenie prospektu MG przez KNF jeszcze bardziej pogrąża te spółki.
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~jazda_z_oszustami [5.173.80.*]
    Dobra, walić to, że piszesz za VPNem. Mam nadzieję, że jakoś cię dojadą. Nigdy nie chciałem tracić czasu na walkę z takimi oszołomami, ale mam już dosyć tych perfidnych kłamstw. Twierdzenia o "fikcyjnym obejmowaniu akcji" tylko pokazują jakim żałosnym ułomem jesteś, ale kłamstwa dotyczące prospektu MG już nadają się do zgłoszenia. Składam zawiadomienie do KNF, a ty leszczu módl się, żeby ci się upiekło. Śpij źle. Ni żal mi ciebie zupełnie.
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~Katarzyna [81.181.104.*]
    HAHAHA chyba do płokulatuły XD XD XD
    To powiedz mi, gdzie jest prospekt MG? Bo z tego co widzę to na stronie KNF go nie ma. Jakoś innych spółek, które składały przed i po MG prospekty są w toku :D
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~jazda_z_oszustami [5.173.80.*]
    Zmieniły się przepisy w tym zakresie, teraz nie publikują na www. Było to wyjaśniane na ostatnim czacie z prezesem. Śmierdzący oszuście.
    Piardolisz jak potłuczony. Kto zmienil przepisy? Chyba Nowak z Wcześniakiem bo KNF nie zmieniał nic o publikacji prospektów. Nie ma żadnej uchwały KNF-u w tej sprawie. Mało tego, wprowadzane sa kolejne prospekty złożone po Movie Games i wszystkie informacje na ten temat są upubliczniane. Więc to co piszesz to jest jedno wielkie kłamstwo. I co jest jeszcze bardziej szokujące takie kłamstwo zostało publicznie wypowiedziane przez prezesa spółki giełdowej na czacie z inwestorami!!! To jest dopiero SKANDAL! I za to powinien się wziąć KNF.
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~jazda_z_trollami [89.71.153.*]
    Pa..jcu przestan sie osmieszac pod damskim nickiem.To ze cie w szkole mieli za dziewczynke to juz twoj prywatny problem.Nie wylewaj nam tutaj swojej frustracji i zyciowej nieudolnosci.Prospekty bez emisji publicznej nie widnieja w tym zestawieniu.Pokaz mi na stronie knf prospekt bez emisji.No pokaz nieudolna c…to.Wklej link i napisz ktory to.
    Widać, że największym frustratem to jesteś ty.
    A emisja publiczna nie ma znaczenia. Jest wiele spółek bez emisji publicznej w zestawieniu KNF-u. Wystarczy wejśc na ich stronę i poczytać. Może poproś mamę żeby ci poczytała zamiast bajek ulańca z czatu.
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~jazda_z_oszustami [5.173.27.*]
    Takim jestes obs….ncem ze musisz z vpn pisac pod zmienionym ip.Taki odwaZny ale tylko w internecie.Czego sie tak boisz ty nieudolna par…owo???
    A możesz bardziej merytorycznie odnieść się do mojej wypowiedzi na temat wywalenia prospektu MG przez KNF? Czy twój intelekt nie ogarnia innych słów jak tylko prostackie wyzwiska?
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~tepic_nieudolne_trol [89.71.153.*]
    Podaj ktore prospekty na stronie KNF sa z prospektem emisyjnym a ktore sa bez emisju?Wymien i opisz.
    Sam nie umiesz?
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~tepic_klamcow [89.71.153.*]
    To nie ja probuje cos udowodnic i zaklamac rzeczywistosc tylko ty nieudolny trollu
    Przecież na stronie KNF-u są wszystkie spółki wypisane - te z publiczną i niepubliczną emisją. Nie ma tam TYLKO Movie Games. Także to, że im KNF wywalił prospekt do kosza to jest więcej niż pewne. I to, że próbują zakłamać rzeczywistość to też jest pewne.
    Ja nic nie muszę udowadniać. A na pewno nie tobie :)
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~tepic_klamcow [89.71.153.*]
    Przestan klamac.Gdyby doszlo do odrzucenia prospektu przez KNF to wymagalo by to uchwaly KNF i publicznej informacji.Przestan wprowadzac ludzi w blad.
    To ty kłamiesz. W momencie gdy KNF odrzuca wniosek to nie informuje o tym fakcie ani nie robi żadnych uchwał. Informację taką powinien wystosować Movie Games.
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~Andrzej [83.26.173.*]
    Drago też frajerzy sypali dzień przed premierą Gas Station po około 24 ...
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~TepicOszustow [89.71.153.*]
    Jaka trzeba byc zaklamana k…wa aby wypisywac takie bzdury.Jaki prezes ma wplyw na kurs akcji?Taki jak Ty na temperature wisly nieudolny trollu.Prezes kupil akcji za blisko 400 tys zl z rynku i objal emisje ktora oplacil gotowka za 370 tys zl a Ty pie…lona zyciowa niedojdo nawet nie potrafisz przeczytac na stronie KNF ze tabelka ktora przytaczasz dotyczy tylko prospektow z emisja akcji a MG zlozylo prospekt bez emisji.
  • Re: TKO a dzisiejszy kurs Autor: ~Novok [46.204.12.*]
    Novok cw33lu to ty? xD
[x]
ROAD 0,28% 7,18 2026-05-20 15:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.