Przypominam, że Road na wejściu miał TKO na poziomie 50 zł. Dziś kurs osiągnął w pewnym momencie kolejne dno i muł na poziomie 22 zł. Nie zanosi się by ten trend został odwrócony. Żadne sztuczki ulańca w tym jak widać nie pomogły. Fikcyjne obejmowanie akcji po 51 zł przyniosło zupełnie odwrotny efekt niż zapewne zamierzali. A odwalenie prospektu MG przez KNF jeszcze bardziej pogrąża te spółki.
Dobra, walić to, że piszesz za VPNem. Mam nadzieję, że jakoś cię dojadą. Nigdy nie chciałem tracić czasu na walkę z takimi oszołomami, ale mam już dosyć tych perfidnych kłamstw. Twierdzenia o "fikcyjnym obejmowaniu akcji" tylko pokazują jakim żałosnym ułomem jesteś, ale kłamstwa dotyczące prospektu MG już nadają się do zgłoszenia. Składam zawiadomienie do KNF, a ty leszczu módl się, żeby ci się upiekło. Śpij źle. Ni żal mi ciebie zupełnie.
To powiedz mi, gdzie jest prospekt MG? Bo z tego co widzę to na stronie KNF go nie ma. Jakoś innych spółek, które składały przed i po MG prospekty są w toku :D
Piardolisz jak potłuczony. Kto zmienil przepisy? Chyba Nowak z Wcześniakiem bo KNF nie zmieniał nic o publikacji prospektów. Nie ma żadnej uchwały KNF-u w tej sprawie. Mało tego, wprowadzane sa kolejne prospekty złożone po Movie Games i wszystkie informacje na ten temat są upubliczniane. Więc to co piszesz to jest jedno wielkie kłamstwo. I co jest jeszcze bardziej szokujące takie kłamstwo zostało publicznie wypowiedziane przez prezesa spółki giełdowej na czacie z inwestorami!!! To jest dopiero SKANDAL! I za to powinien się wziąć KNF.
Pa..jcu przestan sie osmieszac pod damskim nickiem.To ze cie w szkole mieli za dziewczynke to juz twoj prywatny problem.Nie wylewaj nam tutaj swojej frustracji i zyciowej nieudolnosci.Prospekty bez emisji publicznej nie widnieja w tym zestawieniu.Pokaz mi na stronie knf prospekt bez emisji.No pokaz nieudolna c…to.Wklej link i napisz ktory to.
Widać, że największym frustratem to jesteś ty. A emisja publiczna nie ma znaczenia. Jest wiele spółek bez emisji publicznej w zestawieniu KNF-u. Wystarczy wejśc na ich stronę i poczytać. Może poproś mamę żeby ci poczytała zamiast bajek ulańca z czatu.
A możesz bardziej merytorycznie odnieść się do mojej wypowiedzi na temat wywalenia prospektu MG przez KNF? Czy twój intelekt nie ogarnia innych słów jak tylko prostackie wyzwiska?
Przecież na stronie KNF-u są wszystkie spółki wypisane - te z publiczną i niepubliczną emisją. Nie ma tam TYLKO Movie Games. Także to, że im KNF wywalił prospekt do kosza to jest więcej niż pewne. I to, że próbują zakłamać rzeczywistość to też jest pewne. Ja nic nie muszę udowadniać. A na pewno nie tobie :)
To ty kłamiesz. W momencie gdy KNF odrzuca wniosek to nie informuje o tym fakcie ani nie robi żadnych uchwał. Informację taką powinien wystosować Movie Games.
Jaka trzeba byc zaklamana k…wa aby wypisywac takie bzdury.Jaki prezes ma wplyw na kurs akcji?Taki jak Ty na temperature wisly nieudolny trollu.Prezes kupil akcji za blisko 400 tys zl z rynku i objal emisje ktora oplacil gotowka za 370 tys zl a Ty pie…lona zyciowa niedojdo nawet nie potrafisz przeczytac na stronie KNF ze tabelka ktora przytaczasz dotyczy tylko prospektow z emisja akcji a MG zlozylo prospekt bez emisji.