• Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: ~ktoś [46.134.173.*]
    jw
  • Re: Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: cmpunk [31.61.160.*]
    Dnia 2022-08-02 o godz. 10:12 ~ktoś napisał(a):
    > jw

Tego nie wie nikt. Ale dla mnie po prostu ktoś się wysypał. Ale to dobrze, bo ktoś to też odkupił i raczej nie po to, żeby stracić. A jak będzie- zobaczymy. Otoczenie rynkowe jest pozytywne.
  • Re: Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    scyrba & joński jak zwykle NIEROZŁĄCZNI na zawsze !!!!!

HAHAHAHHaaaaaaaaaaaaa
  • Re: Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: ~Edek [5.173.33.*]
    Teraz może być tylko do góry.
  • Re: Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    Dokładnie tak, cierpliwie czekam.
  • Re: Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: cmpunk [31.61.170.*]
    Pozostałe spółki z sektora ostro na zielono. Kiedy Sanwil ruszy?
  • Re: Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2022-08-02 o godz. 14:33 cmpunk napisał(a):
    > Pozostałe spółki z sektora ostro na zielono. Kiedy Sanwil ruszy?

HAHAHHhaaaaaaaaaa
    Co szkoda wcpunk , że jesteś załadowany pod korek od 16,5 roku i "chwilowo" brak ci KASY , ....
    bo byś zaczął teraz BRAĆ na maxa , teraz to najlepszy MOMENT Nr # 354 , ( od 5,xx)

HAHAHAHHHAhahahahaaaaaa
    Dnia 2022-08-02 o godz. 15:08 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-08-02 o godz. 14:33 cmpunk napisał(a):
    > > Pozostałe spółki z sektora ostro na zielono. Kiedy Sanwil ruszy?
    >
    > HAHAHHhaaaaaaaaaa
    > Co szkoda wcpunk , że jesteś załadowany pod korek od 16,5 roku i "chwilowo" brak ci KASY , ....
    > bo byś zaczął teraz BRAĆ na maxa , teraz to najlepszy MOMENT Nr # 354 , ( od 5,xx)
    >
    > HAHAHAHHHAhahahahaaaaaa

Nie bój żaby o moją kasę :-D. Pomyśl, że ty swojej wkrótce nie zabierzesz tam, gdzie się udasz :-).
  • Re: Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2022-08-02 o godz. 15:16 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-08-02 o godz. 15:08 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-08-02 o godz. 14:33 cmpunk napisał(a):
    > > > Pozostałe spółki z sektora ostro na zielono. Kiedy Sanwil ruszy?
    > >
    > > HAHAHHhaaaaaaaaaa
    > > Co szkoda wcpunk , że jesteś załadowany pod korek od 16,5 roku i "chwilowo" brak ci KASY , ....
    > > bo byś zaczął teraz BRAĆ na maxa , teraz to najlepszy MOMENT Nr # 354 , ( od 5,xx)
    > >
    > > HAHAHAHHHAhahahahaaaaaa
    >
    > Nie bój żaby o moją kasę :-D. Pomyśl, że ty swojej wkrótce nie zabierzesz tam, gdzie się udasz :-).

wc ... tam uda się każdy ,... tylko nie wiadomo jeszcze kto pierwszy ??? może jednak ty ??, trzepanie dzień w dzień tanich win marki BEŁD z kumplami z osiedla za dobrze na zdrówko nie robi

Ps.
    Wczoraj jeszcze coś bredziłeś w swoim stylu o "śmietnikach'' , a dziś robisz z e mnie MILIONERA , który nie wie co z KASĄ zrobić ,...

UWAŻAJ !!! na zapowiadane na jutro UPAŁY
    Scett, co ty wypisujesz :-D. Masz może 2-3 lata po szprycy przed sobą. I albo zejdziesz, albo będziesz opatentowaną przez korporację, zdalnie sterowaną hybrydą.
    Nie wiem, co jest gorsze :-). W każdym razie wtedy będziesz szczęśliwy nie posiadając niczego :-).
  • Re: Czy to już dno od którego się odbijemy? Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    Dnia 2022-08-02 o godz. 16:07 cmpunk napisał(a):
    > Scett, co ty wypisujesz :-D. Masz może 2-3 lata po szprycy przed sobą. I albo zejdziesz, albo będziesz opatentowaną przez korporację, zdalnie sterowaną hybrydą.
    > Nie wiem, co jest gorsze :-). W każdym razie wtedy będziesz szczęśliwy nie posiadając niczego :-).

wcpunk,
    Aż 2 - 3 lata SZOK !!!!
    jeszcze nie tak dawno dawałeś mi 3 - 4 miesiące czy nawet tygodnie, jak to j.w. te twoje "mądrości" przeczyta lekarz lub farmaceuta , to nie będzie miał najmniejszych wątpliwości z kim na do czynienia ,.....

A co do "nie posiadania niczego" to ty najwięcej możesz o tym powiedzieć ,... 16,5 roku koczowania* na snw i czekania na cuda niewidy , a tu ciągle w dół ,....

Dnia 2022-08-02 o godz. 16:48 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-08-02 o godz. 16:07 cmpunk napisał(a):
    > > Scett, co ty wypisujesz :-D. Masz może 2-3 lata po szprycy przed sobą. I albo zejdziesz, albo będziesz opatentowaną przez korporację, zdalnie sterowaną hybrydą.
    > > Nie wiem, co jest gorsze :-). W każdym razie wtedy będziesz szczęśliwy nie posiadając niczego :-).
    >
    > wcpunk,
    > Aż 2 - 3 lata SZOK !!!!
    > jeszcze nie tak dawno dawałeś mi 3 - 4 miesiące czy nawet tygodnie, jak to j.w. te twoje "mądrości" przeczyta lekarz lub farmaceuta , to nie będzie miał najmniejszych wątpliwości z kim na do czynienia ,.....
    >
    > A co do "nie posiadania niczego" to ty najwięcej możesz o tym powiedzieć ,... 16,5 roku koczowania* na snw i czekania na cuda niewidy , a tu ciągle w dół ,....
    >
    > ______________
    > * mało już kto w to wierzy , to wymyśl coś nowego,....
    > Już te twoje "mądrości" szczepionkowe brzmią lepiej

Jeśli wierzysz lekarzom lub farmaceutom to nie dziwię się, że jesteś permanentnie chory :-D.
    Nie dawałem ci żadnych 3-4 miesięcy, masz urojenia :-).
    Właśnie przyjechała do sąsiada na działkę rodzinka. Nie musiałem pytać, wystarczyło, że BT odpaliłem :-). 4 sztuki zaszprycowane po dziurki w nosie.
    Także scett, nie zdałeś testu na IQ (już ci to pisałem, ale przypomnę jeszcze raz), a za jakiś czas będziesz totalnie goły i wesoły tak, jak wujek Klaus powiedział ;-).
[x]
SANWIL -0,34% 1,48 2025-11-07 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.