Dnia 2022-08-02 o godz. 10:12 ~ktoś napisał(a): > jw
Tego nie wie nikt. Ale dla mnie po prostu ktoś się wysypał. Ale to dobrze, bo ktoś to też odkupił i raczej nie po to, żeby stracić. A jak będzie- zobaczymy. Otoczenie rynkowe jest pozytywne.
Dnia 2022-08-02 o godz. 14:33 cmpunk napisał(a): > Pozostałe spółki z sektora ostro na zielono. Kiedy Sanwil ruszy?
HAHAHHhaaaaaaaaaa Co szkoda wcpunk , że jesteś załadowany pod korek od 16,5 roku i "chwilowo" brak ci KASY , .... bo byś zaczął teraz BRAĆ na maxa , teraz to najlepszy MOMENT Nr # 354 , ( od 5,xx)
Dnia 2022-08-02 o godz. 15:08 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-08-02 o godz. 14:33 cmpunk napisał(a): > > Pozostałe spółki z sektora ostro na zielono. Kiedy Sanwil ruszy? > > HAHAHHhaaaaaaaaaa > Co szkoda wcpunk , że jesteś załadowany pod korek od 16,5 roku i "chwilowo" brak ci KASY , .... > bo byś zaczął teraz BRAĆ na maxa , teraz to najlepszy MOMENT Nr # 354 , ( od 5,xx) > > HAHAHAHHHAhahahahaaaaaa
Nie bój żaby o moją kasę :-D. Pomyśl, że ty swojej wkrótce nie zabierzesz tam, gdzie się udasz :-).
Dnia 2022-08-02 o godz. 15:16 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-08-02 o godz. 15:08 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-08-02 o godz. 14:33 cmpunk napisał(a): > > > Pozostałe spółki z sektora ostro na zielono. Kiedy Sanwil ruszy? > > > > HAHAHHhaaaaaaaaaa > > Co szkoda wcpunk , że jesteś załadowany pod korek od 16,5 roku i "chwilowo" brak ci KASY , .... > > bo byś zaczął teraz BRAĆ na maxa , teraz to najlepszy MOMENT Nr # 354 , ( od 5,xx) > > > > HAHAHAHHHAhahahahaaaaaa > > Nie bój żaby o moją kasę :-D. Pomyśl, że ty swojej wkrótce nie zabierzesz tam, gdzie się udasz :-).
wc ... tam uda się każdy ,... tylko nie wiadomo jeszcze kto pierwszy ??? może jednak ty ??, trzepanie dzień w dzień tanich win marki BEŁD z kumplami z osiedla za dobrze na zdrówko nie robi
Ps. Wczoraj jeszcze coś bredziłeś w swoim stylu o "śmietnikach'' , a dziś robisz z e mnie MILIONERA , który nie wie co z KASĄ zrobić ,...
Scett, co ty wypisujesz :-D. Masz może 2-3 lata po szprycy przed sobą. I albo zejdziesz, albo będziesz opatentowaną przez korporację, zdalnie sterowaną hybrydą. Nie wiem, co jest gorsze :-). W każdym razie wtedy będziesz szczęśliwy nie posiadając niczego :-).
Dnia 2022-08-02 o godz. 16:07 cmpunk napisał(a): > Scett, co ty wypisujesz :-D. Masz może 2-3 lata po szprycy przed sobą. I albo zejdziesz, albo będziesz opatentowaną przez korporację, zdalnie sterowaną hybrydą. > Nie wiem, co jest gorsze :-). W każdym razie wtedy będziesz szczęśliwy nie posiadając niczego :-).
wcpunk, Aż 2 - 3 lata SZOK !!!! jeszcze nie tak dawno dawałeś mi 3 - 4 miesiące czy nawet tygodnie, jak to j.w. te twoje "mądrości" przeczyta lekarz lub farmaceuta , to nie będzie miał najmniejszych wątpliwości z kim na do czynienia ,.....
A co do "nie posiadania niczego" to ty najwięcej możesz o tym powiedzieć ,... 16,5 roku koczowania* na snw i czekania na cuda niewidy , a tu ciągle w dół ,....
______________ * mało już kto w to wierzy , to wymyśl coś nowego,.... Już te twoje "mądrości" szczepionkowe brzmią lepiej
Dnia 2022-08-02 o godz. 16:48 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-08-02 o godz. 16:07 cmpunk napisał(a): > > Scett, co ty wypisujesz :-D. Masz może 2-3 lata po szprycy przed sobą. I albo zejdziesz, albo będziesz opatentowaną przez korporację, zdalnie sterowaną hybrydą. > > Nie wiem, co jest gorsze :-). W każdym razie wtedy będziesz szczęśliwy nie posiadając niczego :-). > > wcpunk, > Aż 2 - 3 lata SZOK !!!! > jeszcze nie tak dawno dawałeś mi 3 - 4 miesiące czy nawet tygodnie, jak to j.w. te twoje "mądrości" przeczyta lekarz lub farmaceuta , to nie będzie miał najmniejszych wątpliwości z kim na do czynienia ,..... > > A co do "nie posiadania niczego" to ty najwięcej możesz o tym powiedzieć ,... 16,5 roku koczowania* na snw i czekania na cuda niewidy , a tu ciągle w dół ,.... > > ______________ > * mało już kto w to wierzy , to wymyśl coś nowego,.... > Już te twoje "mądrości" szczepionkowe brzmią lepiej
Jeśli wierzysz lekarzom lub farmaceutom to nie dziwię się, że jesteś permanentnie chory :-D. Nie dawałem ci żadnych 3-4 miesięcy, masz urojenia :-). Właśnie przyjechała do sąsiada na działkę rodzinka. Nie musiałem pytać, wystarczyło, że BT odpaliłem :-). 4 sztuki zaszprycowane po dziurki w nosie. Także scett, nie zdałeś testu na IQ (już ci to pisałem, ale przypomnę jeszcze raz), a za jakiś czas będziesz totalnie goły i wesoły tak, jak wujek Klaus powiedział ;-).