Sciezka wzrostowa .Bo ty tak napisles ,tak? To tak jak w mediach (onet,wp) od 7 lat pisza ,ze poparcie dla PIS juz spada ,ze problem ma Kaczor ,ze katstrofa PIS . I tak od rana do wieczora przez prawie 7 lat i co ,i nic :).
i znowu on , na spadki się tu nie da grać więc co ten błazen tu robi , skoro spółka jest zła to sprzedaję i szukam czegoś lepszego a ja go tu widzę co jakiś czas i cały czas ten sam bełkot
Głąbie ,zajmij się sobą ,a zwłaszcza stanem swojego niedorozwiniętego umysłu , burak jesteś i prostak..Jesli przeszkadza ci moja opinia w grze to zmień grę bo twoja niską lotność i niezrozumienie nawet prostej idei przywodzi na myśl formatkę homosivuetucus.,Nie wiem dlaczego muszę odpisywać takiemu jołopowi,ale stało się.zacznij się uczyć ,po prostu zdobywaj wiedze społeczną -jesli w ogóle kumasz .:)
Budowanie zdan zlozonych lub podwójnie złozonych ,ktore opisuja zjawiska ,to problem twojego pokolenia tzw" gimbazy" . Jestes typowym przestawicelem kultury obrazkowej .Obrazki i porownania do bohaterow tandentnych filmów dla gawiedzi to wszystko na co ciebie stac .Wypowiedz glebsza z argumentacja czy merytoryczna polemika to dla ciebie Himalaje cwoku:) Tu nic nie ugrasz .Spojrz w lustro ,strate masz wypisana na czole:)
A tu tylko można na TAK? Chłopcze z takim myśleniem i poważnym traktowaniem wypisywanych tu na forum farmazonów dajesz świadectwo swojej naiwności i niedojrzałości . Protekcjonalne ‚waldus’ to najlepszy dowód twojego kompleksu i braku charakteru. Trzymasz się zawsze stadnego pojmowania rzeczywistości ze strachu i niedostatecznej wiedzy. Indywidualizm wymaga odwagi ,a wiedza przydaje ludziom na poziomie tolerancji i zyczliwosci. Ty jesteś zwykłym „karlem”