• Sprzedałem w piątek link Autor: ~Jacek [84.10.156.*]
    https://biznesalert.pl/pgnig-pozyczki-157-mld-zl-raport-biezacy-wyniki-drugi-kwartal-2022/
  • Re: Sprzedałem w piątek link Autor: ~Andi [31.0.51.*]
    Wskaźnik zadłużenia do kapitału ok 20% to niewiele.
  • Re: Sprzedałem w piątek link Autor: jacek303 [83.20.221.*]
    "Poziom zadłużenia GK PGNiG spowodowany jest wyższym zapotrzebowaniem na kapitał obrotowy, będącym konsekwencją zakupów gazu po znacząco wyższych cenach"
    Ceny sprzedaży reguluje rząd a zakupu rynek. Recepta na miliardowe straty.
  • Re: Sprzedałem w piątek link Autor: ~bodzio [155.133.10.*]
    Lepiej powiedzcie że sprzedaliście a nie wypisujcie głupot.
  • Re: Sprzedałem w piątek link Autor: ~wyniki [91.221.89.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PKNORLEN-Uzgodnienie-planu-polaczenia-pomiedzy-PKN-ORLEN-S-A-a-PGNiG-S-A-oraz-ustalenie-parytetu-wymiany-akcji-w-zwiazku-z-tym-polaczeniem-8382384.html tutaj masz wyniki ktora grupa podaje ,za kłamstwa sa wyroki ,tak ze sprawozdanie musi zostac potwierdzone przez rewidenta biegłego .Druga sprawa 5 mc temu płaciłem za gaz 40 zł za 2 mc a teraz 160 zł od pgnig to nie jest tak ze płacimy cały czas mało ,bo pgng podnosi ceny ale nie tak drastycznie jak inni operatorowie .Wostatnim czasie też poinfomowali wielokrotnie o nowych odwiertach jak i o zwiekszeniu wydobycia co powinno owocować nowymi wysokimi wplywami do spolki
  • Re: Sprzedałem w piątek link Autor: ~PKN [91.221.89.*]
    Ja tam nie uderzam w wierzacych i wyznajacych pis czy PO czy też PSL każdy wie co tam ma myśleć ,nie jest tajemnicą że do wyborów nie zostało dużo czasu i od jakiegoś czasu trwa wojna medialana typu -kto co zroił ,zepsuł i wziął .Takie informacje trzeba weryfikować a nie podawac do wiadomości publicznej .Niby sprzedałeś i teraz mądry a reszta niech gnije ....Zauważyłeś że w krótkim czasie te akcje posżły z 5,25 na prawie 7 zł ? zauważyłeś obroty ? tutaj moze być grubo obecnie reko jest w okilicy 10 zł ,a zima przed nami .....
[x]
PGNIG 1,54% 5,15 2022-10-28 17:02:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.