Tak ale wypuszczają 5600000 akcji F więc dalej ewentualnie będzie na 10 procentach. Nie na 50. Co innego jakby ta sama osoba kupiła pakiet i emisję akcji e
Co wy komunikatów nie czytacie ????????? ech z kim ja tu siedzę ;/
"Walne Zgromadzenie określa cenę emisyjną akcji serii F zaoferowanych przez Spółkę w trybie subskrypcji zamkniętej o której mowa w art. 431 § 2 pkt 3 Kodeksu spółek handlowych, na kwotę 0,10 zł (słownie: dziesięć groszy) za jedną akcję, mając na uwadze, że łączne wpływy z emisji będą mniejsze od kwoty, o której mowa w art. 37b ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, tj. równowartości kwoty 2.500.000 EUR (słownie: dwa miliony pięćset tysięcy euro)
Niewyciągaj z komunikatów Tylko to co tobie pasuje. Jest tam również informacja że do subskrypcji są dopuszczeni tylko dotychczasowi akcjonariusze (czyli typowy Kowalski). A ilość akcji która można kupić na subskrypcji nie może przekroczyć 2x akcji jaką akcjonariusz posiada w dniu poboru. Jak akcje będą rzucane to dopiero po dniu poboru. Który ma być ustalony na walnym.
1. Jeśli tak to wklej to czego brakuje a nie mnie atakuj :) 2. Dnia poboru jeszcze nie ma ale mozna zalozyc ze czesc ktora wisi bardzo wysoko na haku juz od jakiegos czasu wywalała ze stratą (dlatego kurs spadał) zeby odkupić taniej .... to typowa strategia przegrywów ...czyli przerzucić swoją porażkę inwestycyjną na innych :):):) Tyle ze jestesmy juz na poziomach historycznych wiec kazdy kto sprzedaje zaczyna robic to ze stratą :)
Wywalanie pewnie będzie po dniu przyznania praw czyli standardowo :)
Tak czy inaczej czarno to wszystko widzę, wzrostów w najblizszych miesiacach a moze i latach nie przewiduje. Umoczylismy panowie niestety. Z 15mln akcji zrobi się 80mln to jak ma to urosnąć, katastrofa.
Dnia 2022-07-31 o godz. 14:08 ~jw napisał(a): > Wszystko zależy jaki będze raport ................. > > Bo jeśli raport będzie dobry i będzie widać ze ten biznes jest rentowny i ma sens...
już wywalili 5,5 mln złotych na przedawnione smieci i windykacyjny gnój na zakup od bankruta, to skąd ma być widać rentowny biznes?
Nie potrzebuje tego wiecej, w tym roku nie zarobi. Raport bedzie kiepski, akcji bedzie wkrotce moze 60mln a moze więcej to nawet po 10 gr daje 6mln kapitalizacji czyli dwa razy wiecej niz teraz .Za rok moze dwa jak pokarzą konkretne zyski to kurs urośnie, póki co tu nic dobrego sie nie wydarzy, 10gr do konca sierpnia.
Raczej bym powiedział że trwa akumulacja. Przy ostatnim zjeździe był nastawiony koszyczek. Ktoś puścił parę akcji pkc. Część zrobiła pod siebie i efekt był. Nie zdziwił bym się jak jeszcze parę razy podobny zrzut będzie. By troszkę jeszcze postraszyć co bardziej nerwowych.
Nie wiem z kim tu siedzisz bo ja jestem tu zaledwie od 2 sesji czytalem ze 0.1 sle to walne ustali cene prawda????? Na hemp byly projekty nowej emisji po 0.4 a uchwalono po 0.1 tak wiec trzeba czekac czy na walnym nie zmienia taki niby kozak jestes a takich rzeczy nie wiesz??? Slabiutko z toba