• takie tam :))) Autor: ~tratata [89.65.251.*]
    https://infostrefa.com/espi/pl/reports/view/4,516446
  • Re: takie tam :))) Autor: ~Uki [73.74.153.*]
    Wydaje sie byc pozytywnie info
  • Re: takie tam :))) Autor: ~DobreSobie [46.205.145.*]
    Tak kupic bankruta, bardzo pozytywne, zmorph a raczej fundusze ktore tam byly czli WEI i Trigon utopily na spolce, pozniej probowali to chyba od 3-4 lat sprzedac naiwniakowi i znalezli chetnego
  • Re: takie tam :))) Autor: ~Uki [73.74.153.*]
    Oo widzisz to ciekawe
  • Re: takie tam :))) Autor: ~DobreSobie [46.205.145.*]
    Ciekawa jest konstrukcja transakcji, Sygnis placi 500 tys funduszowi, emituje akcje na wartosc zakupu Zmorpha po 2 zl, i przejmuje dlugi Zmorpha - nie wiem albo ja jestem nie normalny albo ten caly deal to jedna wielka farsa ...

W sumiento rozumiem, to ma byc dobry deal pod wzgledem marketingowym, ale faktycznie to mi sie wydaje strzal w dwa kolana.

Lepiej bylo zbudowac swoja drukarke nawet na open source bo Zmorph jest taka konstrukcja i nic wiecej nie ma, te pieniadze ktore wydadza na caly deak w zupelnosci by wystarczyl zeby wejsc na rynek i konkurowac wlasna drukarka nawet z Prusa...
  • Re: takie tam :))) Autor: ~Uki [73.72.188.*]
    Moze bedziesz mial okazje zadac pytanie sensu tej transakcji prezesowi podaczas chatu
  • Re: takie tam :))) Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    "W sumiento rozumiem, to ma byc dobry deal pod wzgledem marketingowym, ale faktycznie to mi sie wydaje strzal w dwa kolana"
    hmm czy jakos cos tutaj sie nie wyklucza?-;)
    A poważnie, świetny ruch ...tak marketingowa tez. Pokazuje ze się rozwijają, i to dosyć szybko, co wg mnie szybciej zostanie pokazane w kursie. jak widzimy po wynikach, mają możliwości sprzedażowe drukarek, wiec dojedzie im do oferty cos swojego, co spowoduje wzrost przychodów.
    Fajnie działają, jestem tu długoterminowo ze znaczącym pakietem jak dla mnie i takie inforacje mnie ciesza.
    pozdr
  • Re: takie tam :))) Autor: ~Prk [188.33.241.*]
    To start upp był doszedł do ściany nie mają siły przebicia dobry deal siatka sprzedażowa dojdzie wg mnie długofalowo good czekam teraz na ogłoszenie zbytu w Czechach placówka sprzedażowa dużo dzieje się
  • Re: takie tam :))) Autor: ~tratata [89.65.251.*]
    też tak uważam, maja kompetencje dot sprzedazy, a maszyny zmorpha sa kozackie i jakby za tanie. sciagnijcie sobie dane finansowe i zobaczcie jak łatwo bedzie ta firme zrestrukturyzowac.
  • Re: takie tam :))) Autor: ~tratata [89.65.251.*]
    doczytaj komunikat bo coś pokreciłeś
[x]
SYGNIS 2,56% 2,40 2025-09-25 17:03:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.