• Kto co ma Autor: ~Respawn [92.40.186.*]
    Pochwalicie się ?
    Ja około 25 tys akcji obecnie
    Tutaj zostaje na parę lat jak poleci za wysoko szybko to sprzedam i kupię taniej ale to jest moja główna spółka na kolejne parę lat. Jak się rozkręcą to 30zl w 2026 nie będzie wcale tak dużo plus diwidendy ,lubię solidnie i długo trzymać ale obserwować też trzeba
  • Re: Kto co ma Autor: ~ipsylon [89.64.98.*]
    32.000 sztuk
  • Re: Kto co ma Autor: ~www [37.248.253.*]
    ja wróciłem z urlopu i mam 3 promile
  • Re: Kto co ma Autor: ~Inwestor [37.248.209.*]
    Accepted. Me mamma bring 50k stocks. Verstanden?
  • Re: Kto co ma Autor: ~Realista [193.106.129.*]
    Jak się żona dowie ile mam , to spotkamy się u adwokata. Hahahhah
  • Re: Kto co ma Autor: ~Realista [193.106.129.*]
    Tak poważnie, myślę, że za rok na walnym Pani Prezes będzie miała znacznie więcej gości niż w tym roku. Sądząc po Waszych wpisach, spokojnie przegłosujemy dywidendę.
  • Re: Kto co ma Autor: ~Pikador [89.76.20.*]
    Dobry pomysł z tym Walnym za rok. Tym bardziej, że w tym roku były to ze mną, raptem cztery osoby.

Myślę, że firma rozbuja się przez rok na tyle, że chęć do dywidendy będzie większa.
  • Re: Kto co ma Autor: ~Zeus [83.26.211.*]
    Skoro mamy tu zaangażowanych inwestorów to może faktycznie spotkajmy się dzień przed walnym w jakimś pobliskim hotelu. Obgadamy kilka tematów.
    W moim portfelu 40k akcji ECT i zrobi się nieco więcej w najbliższych dniach.

Jeśli będzie nas dziesięciu spokojnie będziemy mieli powyżej 5% A to już coś:) Przy odrobinie szczęścia możemy przekroczyć nawet 10%
  • Re: Kto co ma Autor: ~Pikador [89.76.20.*]
    I to jest dobre. Tak warto pójść, po swoje.
  • Re: Kto co ma Autor: ~Respawn [92.40.187.*]
    No i elegancko , dobrze że mamy tu paru ogarniętych inwestorów
  • Re: Kto co ma Autor: ~Www [37.248.253.*]
    Ktoś jeszcze ma 19 tys na zbyciu pieczęci posiadanie walora , weśta i odbierzta kwita co to dla was takie drobne
  • Re: Kto co ma Autor: ~www [37.248.253.*]
    o podpórki się pojawiły ciekawe czy na fejsie się odezwą jakiś gościu zadał ciekawe pytanie
[x]
ECO5TECH -4,67% 1,43 2025-12-16 14:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.