Tak jak pisalem. Wisicie tu na hakach, a zyski przechodza wam kolo nosa. Ile takich okazji jak Cherrypick was minie do listopada? A kto wie co oglosza w listopadzie ?
Nie denerwuj się. Hak uwiera ? Prawda jest taka, ze straciłeś okazję zysku 100% w dwa dni. Cytat: Mieć 100 zł i nie zarobic 100 zł to już razem 200 zł.
PS. Problem jest taki, że nie można wyjść większą ilością akcji tak aby nie uwalić kursu. Współczuję.
Dnia 2022-07-30 o godz. 10:54 ~Pompa napisał(a): > Nie denerwuj się. Hak uwiera ? Prawda jest taka, ze straciłeś okazję zysku 100% w dwa dni. > Cytat: > Mieć 100 zł i nie zarobic 100 zł to już razem 200 zł. > > PS. Problem jest taki, że nie można wyjść większą ilością akcji tak aby nie uwalić kursu. Współczuję. >
Chłopie mam po 10 zł. a ty kupisz po 30 zł.Sam sie denerwujesz p.jacu dlatego trolujesz
No to masz tych akcji co kot naplakal. Ale nachapales sie ;-) Typowy leszcz. Mysli, ze zrobi tu fortune, a tym czasem prawdziwe okazje przechodza mu kolo nosa jak na Cherry.
Nawet nie wspolpczuje. Glupich nie sieja sami sie rodza. ;-)
Pompa - Ty musisz być poważny inwestor .... Cherrypick w pierwszy dzień wzrostu miało 251 tys obrotu - skoro szczycisz się 100 %zysku to pewnie wziąłeś za astronomiczną sumę kilku tys zł - taki magiczny inwestor ;) Gdybyś był faktycznie inwestorem / spekulantem co zarabia sporo bo jest w stanie wiekszosc transakcji na duzym plusie zamknac to bys z procentu skladanego juz bardziej w milionach sie obracał ...... fajny jesteś ;)
Czemu ubzdurałeś sobie , że trzeba do listopada czekać - uzasadnisz ? - bo będą wyniki za 3q22 ?
100% zysku czyli rozumiem, że sprzedałeś? No cóż głupich nie sieją, sami się rodzą - dokładnie 26.08 napiszę ci tutaj dzbanku ile zarobiłem na "wisienkach" Dodatkowo wcale za dobrze nie kupiłem bo najpierw po 10,20 a później w okolicach 12,00
Miśku kolorowy - BEEINN kupiłem na początku maja po około 12pln i sprzedałem po 27pln. Teraz odkupiłem po 15 i sobie spokojnie czekam. Co do wisienek - żałuj, że sprzedałeś. Ale tak to jest jak jest się pompą co nie trzyma ciśnienia....... 26.08 - pamiętaj o tej dacie - wtedy podsumuję zyski na Cherry - i po raz enty wyjdzie na to, że uja się znasz na giełdzie
Dnia 2022-08-01 o godz. 16:34 ~Pompa napisał(a): > Napisz lepiej ile starciles trzymjac tego gniota, zamiast kupujac Cherry.
Mam po 10 zł. trolu.Mozna poczytac moje wpisy z tej ceny a ty jestes dyzio gawedziasz tr.lu.Nic nigdzie nie zarabiasz.Krowa co duzo ryczy mało mleka daje.Po 30 zł. kupisz tr.lu