Witam. Według mnie szykuje nam się rajd dzień przed ogłoszeniem wyników półrocznych. Ci co znają spółkę to więdzą, że trzeba mieć jej akcje przed 12.08.22. Mała podaż nie zasypie popytu, 2 lub 3 dni z rzędu będziemy szli do góry jak burza, potem co poniektórzy będą realizować zysk. Ale żeby nabrać rozpędu musimy jeszcze zejść w okolice 2,85zł. Pozdrawiam!
"Proszę mnie poprawić jeśli gdzieś się pomyliłem, ale wartość rynkowa eco to mniej więcej 16 mln, a realizujecie umowy na 46 mln. W czym tkwi haczyk, bo to niewiarygodne."
Jeśli chodzi o ten komentarz to rzeczywiście jest to dziwne ale jesteśmy na new connect, plus firma jest nowa na rynku ,mało ludzi o niej wie i zdaje sobie sprawę z tego co tu się dzieje, plus że w pewnym momencie będzie tu eksplozja i nie zdziwię się jak będziemy mieli tydzień gdzie codzien poleci 30% w górę i w momencie gdy my będziemy siedzieć spokojnie na 7-8 zł spekulanci beda się bawić i podbijać nawet i do 10-15 ,może to być za tydzień może za rok kto wie ale nieraz byłem w spółce gdzie nuda cisza przez miesiące a potem boom i ogromną jest satysfakcja gdy już masz akcje w kieszeni kupione na niższym pułapie i nie martwisz się żeby sprzedać bo profit i tak masz spory
Pozdrawiam
Spokojnie myślę że do 70mln umowy złapią przez cały rok ,firma łapie reputacje i w kolejnym roku umowy na 10-15mln będziemy widzieć co miesiąc,nic nie jest gwarantowane ale proptech jest bardzo wysoko ceniony i rozwijany na świecie ,to jest przyszłość i ludzie jeszcze nie bardzo łapią jakie tu pieniądze są do zrobienia ,takie proste pytanie ,wyobraź sobie eco5tech za 10 lat ,sądzisz że będzie warte 15mln czy bardziej 150mln? Co bardziej prawdopodobne przy obecnej ekonomii i zapotrzebowaniach rynku budowlanego
Odpowiedź taka sobie. To czym my się teraz interesujemy. Ta ECT to jest wałek czy co ? Daj jakieś szczegóły negatywnych doświadczeń.
Ja mógłbym ci opowiedzieć o wałku na AQUATEC w 2020 roku. Bądźmy tutaj konkretni a nie twórzmy dziwnych klimatów. Zostaw te talenty na intymny wieczór z dziewczyną lub co tam wolisz.
Proszę mnie poprawić jeśli gdzieś się pomyliłem, ale wartość rynkowa eco to mniej więcej 16 mln, a realizujecie umowy na 46 mln. W czym tkwi haczyk, bo to niewiarygodne.
Dzień dobry, jeśli chodzi o realizację umów o wartości 46 mln zł to należy pamiętać, że jest to de facto składnia kilkudziesięciu projektów, których realizacja jest często przewidziana na wiele miesięcy a nawet lat. Realizacja umowy to proces czasochłonny i kapitałochłonny (zaangażowanie ekspertów, procedowanie wniosków w postepowaniach administracyjnych, itp.). Dlatego musimy zapewnić ciągłość wykonywanych zadań, powiększając portfel zamówień o nowe kontrakty. Naszym celem jest zwiększanie skali działalności Spółki, co powinno się przełożyć na wzrost wyceny Eco5tech na giełdzie. Jeżeli ma Pan więcej pytań zachęcamy do kontaktu na nasz adres mailowy