• Perspektywy? Autor: ~ilovemuskrats [89.64.87.*]
    Jaki macie plan na CCS? Sierpniowy raport, jeśli pójdzie dobrze, pewnie dźwignie cenę w okolice 5-6 zł. Zależy w jakiej cenie kto kupił, ale to już będzie dobry czas na spieniężenie. Czy czekacie na 2023, po rocznym raporcie może być jeszcze lepiej? Czy i tak będziecie trzymać? A może trzymacie pod dywidendy? Jeśli zysk utrzyma poziom poprzedniego kwartału, można oczekiwać dużego zwrotu, spółka co rok dzieli się zyskiem w niemalże całości
  • Re: Perspektywy? Autor: ~Max [89.228.97.*]
    Póki będą poprawiać wniki i płacić godne dywidendy to ja trzymam ( średnia 98gr)
  • Re: Perspektywy? Autor: ~Sowa [77.115.104.*]
    Ja również czekam.
    Licze na dywidendę i coraz lepsze wyniki. Spolka ktora moze robic 8-10 mln zysku netto nie moze byc wyceniana na 50mln
  • Re: Perspektywy? Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Z marszu trzeba uwzględnić obywateli Ukrainy bo jakby nie patrzeć to trochę ich zjechało do nas i pewnie będzie miało wpływ na wyniki. Dopóki jest na pokładzie PN to będzie dobrze bo dotychczasowe inwestycje to potwierdzają (GTS, KRC).
  • Re: Perspektywy? Autor: ~Sowa [79.191.33.*]
    Alex, zernij na OTL... Pojawił się i +60%
    Sowa tez jestem na Otlog ,jeszcze nawet przed wejściem PN;)
  • Re: Perspektywy? Autor: ~Sowa [79.191.75.*]
    Ja wszedlem po....
    ale za to taniej...
    Średnia na Otlog mam8,8 wiec całkiem tanio ,przyjrzyj się tez KGL ( Nadolski ładny pakiet tam ma i ogólnie muszę przyznać ze warto mieć akcje gdzie on jest ). Przykład : geotrans ( już wyszedł, ale dał ładnie zarobić ) ,Ccs, Otlog ,KGL
    Popatrzę, bo nie interesowalem sie papierem. Ogólnie wiem co robią jakie problemy maja i ze chyba blisko sa zdjecia z gpw
    Max, co myślisz o prognozach wyniku po 2q na otl? Tam, juz nie mogę tego czytać.
    Bez przeszacowania zarobili około 13 baniek ( 1 zł na akcje ) za pol roku , 3 i 4 kwartał powinno być dużo więcej ,potencjał jeszcze jest do wzrostu kursu ,ale jakaś korekta musi być. Teraz trzeba poczekać na decyzje sądu ,oczywiście pozytywna . Narazie sprzedałem pol pakietu po 20 zł , polowe zostawiłem i czekam na wyżej , jak będzie korekta do 15-16 to odkupie to co sprzedałem .
    Sorry ze tak późno opisałem ale na forum Ccs zaglądam raz na kilka dni ;)
    Wielkie dzieki! Ja bardziej patrzę na poziom EBITDA, bo oni caly czas maja dość wysoki koszt finansowania, ale zgoda ze 3 i 4 q powinny byc lepsze. Bez tego przeszacowania powinni zrobic spokojnie ok 35mln netto.+ inne extrasy, umowy, nowi akcjonariusze itd. Ale prawda że korekta po takim wzroscie sie należy, choc dzis widac że ktos mądrze zawijał, co jakis czas. Ja chyba odpuszcze timingowanie i poczekam, ale dzieki za Twoje view.
  • Re: Perspektywy? Autor: ~max [89.228.97.*]
    wyniki piękne
    Sowa ,wracam powoli na Otlog ;)
  • Re: Perspektywy? Autor: ~Sowa [5.173.152.*]
    Max, jest tak jak pisaleś... Szacun!!!
    Ja się trochę częścią "pobawilem" ale przy obrotach kilka tysiecy sztuk odpuscilem, mam tyle co mialem, trochę zoptymalizowalem cene, ale na malej "paczce" - czekam cierpliwie na rozwój wydarzeń
[x]
CCS 2,49% 0,49 2025-10-02 09:48:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.