• Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~Odys [89.64.63.*]
    https://businessinsider.com.pl/gospodarka/niemcy-anonimowo-wykupuja-zloto-w-polsce-oto-powod/3cchvl2
    Z dzisiaj. Niemce przyjeżdżają i biorą od razu z Mennicy, wojna i inflacja generuje popyt, rekord 14 ton będzie pobity. Oj czemu ja już nie mam za co dokupić na takiej promocji.... Nasza niedoceniona perełka.
  • Re: Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    A tu jak na złość ktoś rzuca na lewo , żeby obniżyć kurs , no do czasu zaraz wyniki za II Q 2022
  • Re: Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~auris [178.36.246.*]
    72,20 - taka jest realna cena MNS
  • Re: Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    to takie Twoje skryte marzenia czy z kuli ???????????

To może Ci pomogę (żeby nie było możesz twierdzić i 50 zł za papier ale dlaczego np. .......... ?)

Bo ja wiem , że za ostatnie 4 kwartały zarobili netto 34,4 zł / akcję , jeżeli tylko utrzymali poziom marży i sprzedaży w IIQ jak w IQ to będzie za ostatnie 4 kwartały już 45,20 na akcje a Ty mówisz o godziwości wyceny na 72 zł gratuluje samopoczucia i humoru
    (chociaż już na GPW nie jedno widziałem)
  • Re: Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~Odys [89.64.63.*]
    Każda wycena poniżej 120 zł jest absurdalna i z kosmosu
    Tymczasem perełka +11% od mojego posta. A w poniedziałek co będzie? Atak powrotny na 100?
  • Re: Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~ubersturmbannprezes [95.49.229.*]
    Pewnie przyszło 2 Niemców w tym jeden to Polak z Opola i już Skarbowa leci się wychwalać jak to u niej kupują na potęgę. Może niech Żołędowski załatwi u swoich pisowskich kumpli pasek w TVP "Niemcy kupują złoto w Polsce" xD
  • uber Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    szkop jak widzi że taniej to nawet g u w no kupi
    przechodziłem się plażą w Świnoujściu , przy styku granic z m. ALBEK coraz większa ilość wczasowiczów z Niemiec jeden poniemiecki szmer , przeszedłem granice i na plaży od strony ALBEK pustki , szczere pustki
    Jak myślisz dlaczego ?
    Jak myślisz gdzie było taniej wypoczywać ?
  • Re: Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~akcjonariusz [62.122.114.*]
    witamy wylanego za leserstwo byłego pracownika MNS. Byłeś w MOPS po zasiłek??
    https://www.money.pl/gospodarka/niemcy-zaczeli-wykupowac-zloto-w-polsce-znaczacy-wzrost-6795614674062304a.html
    I tu to samo
  • Re: Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~Akcjonariusz [188.33.240.*]
    Prezes niech się z dywidendy tłumaczy, a nie o Niemcach opowiada. Zresztą nie można mu wierzyć, kłamca i tyle…
  • Re: Niemcy wykupują złoto w MNS Autor: ~Kumaty [31.0.37.*]
    Jak ja gardze inwestorami dywidendowymi o mamusiu.... Wy naprawde kupujcie spolki z planem kilkuletnim na polskiej gieldzie a tym bardziej z NC ? Bo jespi macie kroszy termin to zal mi was bl wiem ze nigdy nie zarobicie, po odcieciu dywidend prawie zawsze spadki, ja odkupuje pare dninpo i zawsze lepiej na tym wyjde id was
[x]
MENNICASK 0,00% 56,00 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.