Pod co gracie? Wartość zakładów w STS w pierwszym półroczu spadła do 2,189 mld zł.
Tylko nie mówcie,że gracie pod Mistrzostwa Świata w piłce nożnej w Katarze? Polska w grupie z Argentyna i Meksykiem szybko odpadnie z turnieju,a ogólnie zabawa w zakłady bukmacherskie to droga zabawa i loteria,przy rosnących kosztach życia,inflacji na co lepiej wydać kase,na kupon w STS,czy lepiej kupić kilka litrów benzyny? ważniejsze jest życie,niż kupiony podczas mistrzostw świata,także po co gracie?
Zostawmy Mistrzostwa w Katarze. Dziś jest tyle globalnych i polskich bukmacherów,tyle firm z promocjami,że STS o wiele mniej zarobi,niż kiedyś gdy w zasadzie STS był monopolistą,jak myślicie dlaczego STS wszedł niedawno na GPW? bo wiedzą,że konkurencja dociska i zakończył się czas,gdy STS miał super perspektywy.W pierwszym półroczu spadek wartości zakładów do 2 mld zł,co to oznacza? że STS najlepszy czas ma za sobą.
Była cisza do tej pory na forum. Dzis kurs mocno idzie do góry i od razu trole spadkowe się uaktywniają. Ale każda spółka ma swojego nadwornego trola na forum bankiera także i tutaj jakiś wkońcu się uaktywnił
Leon_zawodowiec Nie liczą się procenty,tylko spadek obrotów,a to oznacza,że STS traci na rynku.
Puzon Chłopie założyłem jeden temat na forum STS i ty mi piszesz o troling? ,czyli ty też jesteś trolem,czy naganiaczem na wzrosty,bo napisałeś post haha.
Widać, że autor tematu nie mam nic wspólnego z bukmaherką. W Zeszłym roku w czerwcu mieliśmy Mistrzostwa Europy czyli, gracze byli zainteresowani obstawianiem. W tym roku czerwiec był miesiącem sezonu ogórkowego i tylko nieliczni klienci byli zainteresowani obstawianiem meczy lig egzotycznych, co prawda były rozgrywane mecze w ramach Ligii Narodów, ale to tak naprawdę mecze o pietruszkę, co widać po wynikach niektórych wysoko sklasyfikowanych reprezentacji.
Prawda spadek przychodów jest rdr ale no jest on minimalny a jak wyżej napisane w zeszłym roku mieliśmy katalizator w 1h w postaci Euro a w tym mimo wojny i praktycznie pustego kalendarza powtarzany jest bardzo wysoki wynik także czy napewno jest to zła informacja? Bo w moim odczuciu jest ona świetna