• Dziś Autor: ~Wojciech1986 [31.0.93.*]
    Dzień hańby i wstydu. Zamiast produktu, promocji i zarobku odpalą drukarkę. Będzie można przybić piąteczkę ze styczniem
  • Re: Dziś Autor: ~Kroledward1 [37.248.201.*]
    Otwieram chipsy i obserwuje... robi się ciekawie jak w punkcie kulminacyjnym horroru... na koniec wyjdziemy cali na biało z wybuchającego domu i podąrzymy ku pięknemu wschodowi słońca.
  • Re: Dziś Autor: ~Jan [77.79.217.*]
    Ja myślą , że ktoś się puknie w łeb i nie przegłosują drukowania - tak ma być.
  • Re: Dziś Autor: ~Kroledward1 [85.128.50.*]
    Wojtek dzis 6.50 wstał i pisał posta. Czuję, że kto rano wstaje temu true games daje.
  • Re: Dziś Autor: ~Orytek [185.244.212.*]
    Ja mam pytanie i proszę o uczciwa odpowiedz - skąd moveGames ma kasę na płacenie i ludzi-trolli takich broniących tych wszyskich szwindli i tych beznadziejnych działa tych pseudo managerów i biznesmenów pożal się Boże
  • Re: Dziś Autor: ~Kroledward1 [85.128.50.*]
    Jaki masz interes w tym żeby oczerniać spółkę, nie posiadając dowodów? Taki mocny jesteś w internetach ? Mam nadzieję że za takie gadanie za niedługo prokuratura się weźmie z pozwu spółki.... anonimowi cwaniacy.
  • Re: Dziś Autor: ~aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [213.25.153.*]
    Ale Pantaran i Bart to Tobie już nie przeszkadza?
  • Re: Dziś Autor: ~Kroledward1 [31.0.21.*]
    Ja nie obczajam ich wypowiedzi. Zostałem akcjonariusz spółki 14 miesięcy temu. Dokupuje sukcesywnie i widzę tylko aktualne komentarze.
[x]
TRUEGS 0,34% 0,29 2025-11-14 09:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.