• Gdzie się reklamuje Autor: ~Omega [205.201.55.*]
    Gdzie się reklamuje ECCGAMES ze swoimi produktami , gdzie marketing tej spółki? Czy coś takiego istnieje.. Pytania przewrotne, ale na tym forum wszyscy zasypiają.
  • Re: Gdzie się reklamuje Autor: ~ja [87.207.197.*]
    Już to było przerabiane. Oni myślą że wystarczy zrobić grę a tak faktycznie to nawet nie posiadają profilu na FB bo ten co teraz mają to jest profil Drifta a nie ECCGames praktycznie nie istnieją w mediach społecznościowych to co tu pisać o reklamie. Ich link na stronie co ma prowadzić do profilu na FB prowadzi ale na gaming/feed szkoda słów. Tam nikt tego nie ogarnia a szkoda
  • Re: Gdzie się reklamuje Autor: ~Omega [205.201.55.*]
    Czyli oględnie pisząc pozamiatane. Chcą mieć zyski bez nadmiernego wysilania się. Chcą spać i zarabiać, a tu trzeba przysłowiowe d.u.p.s.k.o ruszyć i działać. Samo się nie zrobi. Czy może się mylę.
    Daj spokój do nich nic nie dociera. Tam by trzeba było zmienić prezesa to może by nowy bardziej ogarnięty coś zadziałał a tak jest co jest.
  • Re: Gdzie się reklamuje Autor: ~Pg [37.8.195.*]
    A nie mozecie napisac do prezesa swoich uwag, pytan o marketing? Mysle, ze chetnie wam wytlumaczy o ile zachowacie kulture wypowiedzi. Mam wrazenie, ze byscie chcieli miec reklamy jak cyberpunk, a to tak nie dziala. Z tego co ja wiem, srodki na marketing przeznaczane beda stopniowo, na zasadzie reinwestycji tego co zarobi.
    Dnia 2022-07-27 o godz. 11:40 ~Pg napisał(a):
    >Z tego co ja wiem, srodki na marketing przeznaczane beda stopniowo, na zasadzie reinwestycji tego co zarobi.

Żeby zarobiło musi się sprzedać a żeby sprzedać trzeba reklamować niestety takie są teraz realia.
  • Re: Gdzie się reklamuje Autor: ~Pytam [5.173.41.*]
    Co z firmą zewnętrzna, która miała zająć się promocja ?????!!!!!
  • Re: Gdzie się reklamuje Autor: ~Omega [205.201.55.*]
    Zarząd spółki chyba chce, aby za nich robić reklamę. Po co wchodzili na giełdę, jeśli tego nie ogarniają, jak trafnie piszesz. Jeśli dalej nic się nie będzie pozytywnego działo, będę musiał pozbyć się ich akcji, a szkoda bo widziałem wcześniej w nich potencjał.
[x]
ECCGAMES 2,77% 0,22 2025-11-20 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.