raczej nie , ponieważ za małe obroty , raczej pokazał Olewskiej gdzie jej miejsce , czuję że coś się wydarzy , ten członek z RN do zarządu tylko do 11 sierpnia ? coś się rozstrzygnie ?
Pamietam jak w 2020 roku przed publikacją wyników za 1 kwartał też nikt tego nie chciał kupować. Byłem bliski wywalenia akcji bo wszystko inne rośnie a tu nic... Jeszcze dzień przed publikacją wyników co chwila odnawiało sie ukryte zlecenie z 1000 szt akcji (akcje kosztowały około 32 zł). Wtedy kolejny raz pomyślałem że może nie warto ryzykować i sprzedać wszytsko bo komu ja to potem sprzedam skoro tu ktoś ma tyle do wywalenia i popyt taki mizerny ... Na szczęście po publikacji wyników znaleźli się chętni na odkupienie akcji po 160-190 zł i wtedy wydrapywali je sobie jeden przez drugiego :) Licze że może teraz historia się powtórzy :) choć pewnie nie w takiej skali :) Gdy sytuacja będzie klarowna i wszyskie ryzyka znikną może będzie okazja sprzedać z xx% zyskiem tym którzy ryzyka nie lubią :)))
MNS porusza się za fizykiem , kiedy ruszy fizyk , nie wiadomo ? inflacja 15% w banku dają 6% i okrzyki jaki to zysk w banku = lipa Osobiście uważam , że teraz jest czas na kupowanie taniego złota i dlatego Pan Ż nie dał D i wszystko na zakupy i czas na D przyjdzie raz a dobrze
A ja tam sie trzymam słów Prezesa , który na kolejnym webimarze mówił że rozpatrzy sprzedaż akcji przy kursie 1000 zł za papier i tego się trzymam juz 4 rok