I łaskawie odniesie się do wcześniejszych zapewnień, że nie będzie nowej emisji a akcjonariat będzie zadowolony hę????
A jak nie to niech powie prosto w ryj ,że jadą na patencie Januarego i chcą ograbić ulicę. Już chyba czas spojrzeć ulicy prosto w oczy i mieć jaja zanim na walnym klepną dodruk
Panie prezesie?
Masz jaja ?
Cieszyć się, że ktoś popłynął to zwykłe polactwo . Może jeszcze nie wszystko jest stracone ale pomysł Movie na dodruk spowoduje rozwodnienie a co za tym idzie kolejny spadek kursu a co innego obiecywano na starcie i nadal po cichu liczę, że wyjdą z tego z twarzą.
Nie ciesze się że "ktoś" stracił, tylko że straciły słynne nagony, które chciały oszukać ludzi na opowiadane tu, na mdb, aviatrix, biomed czy innogene bajki. A mocno się gimnastykowali. Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.
Biorąc pod uwagę zamysł na spółkę wszystko wskazywało, że odniesie sukces rynkowy i może jeszcze tak się stanie . Nadal w to wierzę. Po obietnicach o braku kolejnych emisji systematycznie regulowałem swój koszyk TGS ale jeśli klepną dodatkowy dodruk papieru poczuję się oszukany na maxa . Movie firmowało ten projekt i potraktowałem go poważnie a teraz okazuje się, że to samo Movie może obrócić wszystko w wielkie G
Nie mogę się z Panami zgodzić .Moje założenie inwestycyjne zakładało osiągnięcie przez spółkę kapitalizacji na poziomie 200 mil .Przy ilości akcji po nowej emisji około 40 mil to i tak daje cenę 5 zł za akcję a będziemy mieli okazję kupić nową emisję po 10 -20 gr za akcję . Pytania są dwa, czy będzie premiera a w to wierzę , że będzie na koniec roku ale będzie, ważniejsze jak gra zostanie przyjęta ,jeżeli sprzedadzą 200 - 300 tyś szt .to będzie bardzo dobrze .Potem pójdzie dodatek dla 18+ .
Zapowiedzi, szacunki, cuda na kiju, a prawo Murphy'ego? Jakby to było takie proste, każdy leżałby kolo basenu, zaś wille sprzątalaby perfekcyjna pani domu.
Ale jest Remedium na Prawa Murphyego ,jeżeli coś się wydarza,to znaczy,że jest to możliwe ,zatem : w walce między Tobą a światem stań po stronie świata . no i jaszcze Prawo Matthewsa : Ci ,którzy już mają -dostaną najwięcej . pozdrawiam
Ja dlatego mam gdzieś obecny poziom kursu i to czy emisja będzie czy nie. Panikarze już posprzedawali, dziś był wolumen 100 tys. Kupna i sprzedaży, dość wyrównany. Także pomalu widać dno . W czwartek walne, w piątek może być ostateczna zwała... myślę że i tak już nic wiele nie spadnie. PP wykorzystam w pełni i jak tylko da radę to dobiorę jeszcze akcji poza pp. Zaryzykuje i im zaufam... Mają trzy tytuły, nie wierzę że wszystkie będą zje45ne... jestem pewien że firma zacznie zarabiac, nawet czas tu dla mnie już nic nie znaczy. Będę miał masę akcji ze średnia poniżej 50 gr i będę sobie cierpliwie czekał... myślę że kiedyś 2-2,50 zobaczę jak nic i będę miał 400% zysku... o tak to sobie wymyśliłem.