Będzie bardzo ciekawie na Balticonie. Myślę, że będziemy mieli niedługo powrót w okolice 14-16 zł. Kto wie być może Balticon i ATC Carggo będą niebawem grane na Newconnect.?
ATCCARGO kurs 12,95, BALTICON kurs 13 zł. Na Balticonie brakuje obrotów. Czekamy na jakiś ruch. Myślę, że sierpień będzie przełomowy dla tych 2 spółek z NC.
Postanowiłem, że do 13 zł będę dobierał. Balticon może i dobra spółka, ale nie widzę chęci ze strony zarządu by coś tutaj miało ruszyć. Kupiłem jeszcze 70 akcji po 13 zł. Pozostaje czekać na wyniki kwartalne. Abc Bowim nie sprzedam bo cena za niska, a jeszcze da dużą stopę zwrotu i w dodatku o wiele bardziej płynny papier nie to co Balticon.
Dnia 2022-08-04 o godz. 10:22 ~OBSER napisał(a): > Postanowiłem, że do 13 zł będę dobierał. Balticon może i dobra spółka, ale nie widzę chęci ze strony zarządu by coś tutaj miało ruszyć. Kupiłem jeszcze 70 akcji po 13 zł. Pozostaje czekać na wyniki kwartalne. Abc Bowim nie sprzedam bo cena za niska, a jeszcze da dużą stopę zwrotu i w dodatku o wiele bardziej płynny papier nie to co Balticon.
Na Bowim też jestem, dywidendę zgarnąłem. Balticon zamieniłbym na Bowim lub Otlog, który też mam
Jak już po wynikach za II kwartał Balticon nie ruszy to sobie odpuszczę pisanie na tym forum o tej spółce. Jeszcze wierzę w potencjał wzrostów na Balticonie, a z drugiej mam świadomość, że to NC i nawet po dobrych wynikach bez wsparcia animatora może być kicha.