ja jak nic nie mam interesującego do powiedzenia to nie piszę, prosta zasada. Ty widzę, że jej po prostu nie stosujesz.
Jeśli wisisz tu na haku (i dlatego tak krytykujesz te spółkę) a jednocześnie tak gloryfikujesz od paru tygodni (miesięcy?) Bowim, to dlaczego nie siedzisz tam? Dzisiaj byś odrobił sporo strat.
To wszystko wygląda bardziej na dramat jednego akcjonariusza (autora tego wątku), który nie potrafi podjąć decyzji, żeby wyjść ze spółki i zarabiać na swoim ulubionym Bowim :-)
No chyba że nie masz jeszcze akcji STF, to intencja tych nudnych postów jest wtedy jasna.
Ufff, rozszyfrowałeś moje zamiary, staram się kupić akcje STF ale chcę po 10.5 więc staje na rzęsach aby to uczynić.:)
Akcje są wręcz bezcenne.
Pozdrawiam
Ps. Na bowim też mam kilka % portfela (zredukowałem tu kilka dni temu i kupiłem tam w okolicach 9zł) masz racje dziś juz jestem kilka % do przodu w przeciwieństwie do STF.
Ja juz mialemmdosyc tej zenady, wczoraj wywalilem resztowke, tym niemniej życzę Wam abyb kiedys kurs oddawal prawdziwa wartosc spolki a ten zwis który dba o upodlebie kursu żeby dostał sra.czki.
Powodzenia