to może być dobry impuls do wzrostów,Miedlar nie sprzedała atu nastepny większościowy się pojawił. Mówiłem że grubas się pojawi,tylko nie tak sobie wyobrażałem wejście.
dokładnie, aż się zdziwiłem że ktoś ponad milion złotych zainwestował. TU będą spore inwestycje i rozwój firmy w ciągu kilku lat. Prawdopodobnie teraz mamy rekordowy dołek w cenie akcji. Zobaczycie za 5 lat jak będziecie przewijać wykres notowań. Wtedy będzie można powiedzieć że jak za darmo było (czyli obecnie )
Dnia 2022-07-20 o godz. 23:38 ~damina2 napisał(a): > TU będą spore inwestycje i rozwój firmy w ciągu kilku lat.
buahaahaha :D już zainwestowali 5,5 mln zł w przedawnione śmieci i windykacyjny gnój kupiony od bankruta, co to przez kilka lat nie potrafił tego zwindykować, będzie rozwój firmy haha chyba pod okiem syndyka
Dnia 2022-07-21 o godz. 00:45 ~agape napisał(a): > Nie pleć bzdur, bo jak już pisałem nikt o zdrowych zmysłach nie wyda miliona na bankruta, ktoś kupił akcje żeby zarobić, radzę ci zrób to samo.
ktoś kupił żeby zarobić buahahahaa i jesteś pewien że jak kupił to zarobi?
Siedzę na Biomedzie aż tu nagle naganiacz od Was pisze, że inwestor wchodzi. Z ciekawości wszedłem, patrzę a u Was tzw. drugie dno z - 15%-owym spadkiem w ciągu jednego dnia. Pomyślałem chwilę i jestem z Wami na dobre (nie na złe jak piszą niektórzy z Waszego/ naszego (od kilku dni) forum).
Rozbawił mnie Wasz/nasz kolega piszący o tym, że jak będzie emisja po 0,1PLN to kurs będzie w okolicy (pewnie nie zabawia się on tak jak ja na JSW bo wiedziałby, że fundamenty oraz wskaźniki takie jak C/Z itp. może sobie, na bananowej, wsadzić w ... tzn. w buty). Wzrostów na 1S... sobie i innym życzę.
Jak by się kolega zabawiał to byście otym nie wiedzieli, na Sundragon płakał że mu prezes kasę z kieszeni wydoił. Obstawiam że już mu wiele nie zostało , jest go coraz mniej. Krowa która dużo buczy mało mleka daje.