• Zaorski nie uciekł a dokupił Noobz i ma 12% Autor: ~dreszak [185.9.19.*]
    jak czuja się leszcze które kwiczały ze Zaorski uciekł. Nie tylko nie uciekł a dokupił i zainwestował miliony jeszcze w ta spółkę. Jak jest kasa na produkcje beda wyniki. teraz czekać cierpliwie leszcze i nie beczeć.
  • Re: Zaorski nie uciekł a dokupił Noobz i ma 12% Autor: ~KAROLs [23.106.56.*]
    Miliony zainwestowane?

TAAAA, a gdzie podali kwotę zakupu z emisji?
    Wział parę akcji z sesji, żeby robić zamieszanie, a resztę po 10 gr z nowej emisji.

Stare numery...

W info jakoś nie sumują się im te akcje, miał 105 663 zakupił 7z rynku i nowej emisji łącznie 1 229 a posiada 200 846 akcji? xDDD
  • Re: Zaorski nie uciekł a dokupił Noobz i ma 12% Autor: ~KAROLs [23.106.56.*]
    Miliony zainwestowane? TAAAA, a gdzie podali kwotę zakupu z emisji? Wział parę akcji z sesji, żeby robić zamieszanie, a resztę po 10 gr z nowej emisji.
    Stare numery...

W info jakoś nie sumują się im te akcje, miał 105 663 zakupił 71 229 akcji z rynku i nowej emisji łącznie, a posiada 200 846 akcji? xDDD
  • Teatrzyk Zaora. Ubieranko Autor: ~Heniek [213.156.142.*]
    Dnia 2022-07-19 o godz. 22:56 ~KAROLs napisał(a):
    > Miliony zainwestowane? TAAAA, a gdzie podali kwotę zakupu z emisji? Wział parę akcji z sesji, żeby robić zamieszanie, a resztę po 10 gr z nowej emisji.
    > Stare numery...
    >
    > W info jakoś nie sumują się im te akcje, miał 105 663 zakupił 71 229 akcji z rynku i nowej emisji łącznie, a posiada 200 846 akcji? xDDD

Zgadza się. Dopiero teraz podał info o przekroczeniu progu, bo otrzymał akcje z emisji. Wcześniej z rynku kupił niewielką ilość acji, dlatego nawet nie dawał tego do informacji, aby wstydu nie robić. Dobry jest spekulancik:)
  • Re: Zaorski nie uciekł a dokupił Noobz i ma 12% Autor: ~matta [213.134.161.*]
    Emisja była po 28 złotych. Nie wprowadzaj ludzi w błąd ośle...
  • Re: Zaorski nie uciekł a dokupił Noobz i ma 12% Autor: ~Ak [31.61.185.*]
    Emisja była po 28 zł, czyli ponad 2 miliony wpłynęły do spółki - reszta widocznie wcześniej kupiona z rynku, czyli robi się coraz mniej wolnych akcji - ciekawe po ile otwarcie jutro...
  • Re: Zaorski nie uciekł a dokupił Noobz i ma 12% Autor: ~czaro [198.16.66.*]
    ja mam prostą zasadę, widzę zaorskiego w akcjonariacie nie wchodzę. nie ma pojęcia o zarządzaniu, planowaniu, co chwila coś innego i nowego, co chwilę inne gadki przeczące co powiedział przed chwilą... ten gościu od farmazonów oprócz ogłupainia mało rozgarniętych lub niedoinformowanych nic do spółki nie wnosi... pump and dump i po akcjach a gadki typu "ja chciałem, ale spółka/prezes/zarząd/główny udziałowiec... (wstawić dowolne) nie dali mi zrobić...".

szkoda czasu i kasy
  • Re: Zaorski nie uciekł a dokupił Noobz i ma 12% Autor: ~Kleks [207.244.89.*]
    Farmazonie daj info o cenie akcji po 28 zł
[x]
NOOBZ -0,57% 17,60 2025-11-07 15:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.