jak czuja się leszcze które kwiczały ze Zaorski uciekł. Nie tylko nie uciekł a dokupił i zainwestował miliony jeszcze w ta spółkę. Jak jest kasa na produkcje beda wyniki. teraz czekać cierpliwie leszcze i nie beczeć.
Miliony zainwestowane? TAAAA, a gdzie podali kwotę zakupu z emisji? Wział parę akcji z sesji, żeby robić zamieszanie, a resztę po 10 gr z nowej emisji. Stare numery...
W info jakoś nie sumują się im te akcje, miał 105 663 zakupił 71 229 akcji z rynku i nowej emisji łącznie, a posiada 200 846 akcji? xDDD
Dnia 2022-07-19 o godz. 22:56 ~KAROLs napisał(a): > Miliony zainwestowane? TAAAA, a gdzie podali kwotę zakupu z emisji? Wział parę akcji z sesji, żeby robić zamieszanie, a resztę po 10 gr z nowej emisji. > Stare numery... > > W info jakoś nie sumują się im te akcje, miał 105 663 zakupił 71 229 akcji z rynku i nowej emisji łącznie, a posiada 200 846 akcji? xDDD
Zgadza się. Dopiero teraz podał info o przekroczeniu progu, bo otrzymał akcje z emisji. Wcześniej z rynku kupił niewielką ilość acji, dlatego nawet nie dawał tego do informacji, aby wstydu nie robić. Dobry jest spekulancik:)
Emisja była po 28 zł, czyli ponad 2 miliony wpłynęły do spółki - reszta widocznie wcześniej kupiona z rynku, czyli robi się coraz mniej wolnych akcji - ciekawe po ile otwarcie jutro...
ja mam prostą zasadę, widzę zaorskiego w akcjonariacie nie wchodzę. nie ma pojęcia o zarządzaniu, planowaniu, co chwila coś innego i nowego, co chwilę inne gadki przeczące co powiedział przed chwilą... ten gościu od farmazonów oprócz ogłupainia mało rozgarniętych lub niedoinformowanych nic do spółki nie wnosi... pump and dump i po akcjach a gadki typu "ja chciałem, ale spółka/prezes/zarząd/główny udziałowiec... (wstawić dowolne) nie dali mi zrobić...".