A ja czekam na info jak zaciesnia sie wspolpraca z Tauronem, o Tauronie i jego instalowanych magazynach energi jest glosno i bedzie coraz czesciej, nawet wydaje sie ze bedzie partycypowal w produkcje srednich i duzych,o minutorze cicho az podejrzane.
Straszna tu jest komunikacja. Wspominają na portalach o terminach, a odpisali mi ze termin nie był podany w ESPI. Po co w takim razie gdziekolwiek podawać konkrety, jak nic z nich nie wynika
Każda informacja to wywalanie akcji. Na ile urośnie? I wychodzi że pierwszy opór 42gr jest nie do przejścia. Ile razy już kurs atakował i za każdym razem nieudanie. Ani i formacja o tauronie farmach akumulatorach nic tu nie zmieni, bo akcji przybywa , zysku brak. Może jakiś list intencyjny z Muskiem, NASA pomoże?
Tak ludzi zmusza do tego,jeszce jakas refundacja.Potrzeba jest matka wynalazkow aby nasz magazyn nie okazal na wstepie juz za drogi i przestarzalym he.Ale idzie to wszystko w dobra strone Oby nasz milosciwy prezes nie przespal tego.A czy sypia ja bym polemizowal kto? i po co?
Magazyny w mniej jak 2lata sie zwroca po podwyzce cen pradu w przyszlym roku o 200% wystarczy wiedziec gdzie szukac czytac i co na youtube obejrzec lub samemu policzyc. Nie dam wam na tacy juz nic, sypcie dalej dobierze sie znow a przyszly rok po kilka zl oddam wszystko wam spowrotem obiecuje ze tak zrobie
Nie 200% a +150zł do rachunku lub KW za 1,5zł , przy świeczkach jeśli w ogóle będzie prąd to będzie luksusem.
Dziwi całkowity brak zainteresowania tymi akcjami.
Rynek nigdy się nie myli, a kurs pokazuje przyszłość na pół roku rok a może i więcej , Na teraz wyraża wartość spółki po dramatycznych podwyżkach energii które nas czekaja i promowanie OZE jako wybawienia od CO2 i węgla? Polityka polityka lecz notowania spółki to tragedia dla takich jak ja którzy kupili przyszłość w okolicy złotówki a cała reszta emisję po 30gr i 39gr i śpią spokojnie. No nic jak mówi spekulant czekamy na złotówki.
Ja mam kilkadziesiąt tyś średnia 0.38 a jak spadnie to dokupię zobaczymy co z tego będzie ale osobiście myślę że będzie bardzo dobrze bo całą Europa musi iść w tym kierunku a to oznacza tylko wzrosty pomalutku a do celu.
Złotówki to sobie możecie narysować na czole i w mur bić aż rozum się pojawi albo pustkę zobaczycie. Wzrosty już były teraz wycenia się te nędzę do której wszyscy idziemy.
Mam nadzieje ze niebawem kolejne listy intencyjne przerodzą się w umowy. 2 tygodnie temu odpisali mi żeby czekać na Espi o umówię z zagranicznym podmiotem. A tutaj polecam przeczytać komentarz Prezesa Laska, który chyba wie jak na forum komentowane są te wszystkie listy intencyjne ….
„Chciałbym zauważyć, że podpisana umowa z NETSU jest wynikiem listu intencyjnego, który zawarliśmy kilka miesięcy temu. Współpraca z NETSU pokazuje, że listy intencyjne, to nie jest pustosłowie, tylko znacząca chęć przyszłej kooperacji, która najczęściej kończy się wiążącą umową – zakończył prezes MINUTOR Energia.”
Każda informacja to wywalanie akcji.
Żadna informacja nie spowoduje wzrostu , ani Tauron ani Tesla ani NASA.
Za dużo akcji nadrukowali a zysków BRAK. Rynek tego nie kupuje.