Palnij sie w swoj pusty leb. Jestes taki kozak w necie a juz poza nim c****. Kazdy kto tak skacze i pisze takie teksty jak ty okazuje sie pozniej d*** w realu. Chcesz o tym porozmawiac? Dam ci moj nr. tel. komorkowego, tylko pytanie czy zadzwonisz i czy wylecisz z takim tekstem? Chetnie sie przekonam.
Ty do mnie piszesz smarku ze znajomego mi ip daj ten nr zadzwonie do Cb zobaczymy co powiesz ciekawego. He he śmiechłem bo wyglądało to jak groźba w moim kierunku..
wątek dotyczący obrotów spadło masz czas aby dokupić jeśli masz za co bo już raczej taniej nie będzie po świętach. Powtarzam Ci teraz inno to około 5 proc is mojego portfela. w Wejdź na inne fora i pokomentuj. Na ifirme wejdź na Izostal Eurocash i na pcc Rokitę tam pokomentuj..
"Very nice, trzymaj nie oddawaj..." heheheh świetna rada kubas - od tamtej pory -55% :):):) już tydzień temu pisałeś pewnie po pijaku żeby obserwować:):):) jak widać grubasy walczyły ostro - obroty jak w wig20 hehehehe
"bo już raczej taniej nie będzie po świętach" taki sam bełkot jak po poprzednim wpisie i -55% - świetna rada wujku dobra rada - co za mierny nagon